DTB Başkanı Yeşil: “Girişimci kadınlara rol model olunmalı”

TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurul toplantısına Başkanlık eden Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, kadınların çalışma hayatında yer almalarının ülkenin ekonomik refahı ve kalkınmışlığına önemli katkı sunacağını söyledi.

Haberler 30.05.2019 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTB toplant salonunda gerçekletirilen l Kadn Giriimciler Kurul toplantsnda kadn giriimciler kurulu üyeleri ile bir araya gelen DTB Bakan Engin Yeil, çada toplumlarn sahip bulunduu en önemli gücün bilgi olduunu vurgulayarak, bilgi çann kadnlara daha fazla giriimcilik frsat sunduunu dile getirdi.

GRMC KADINLAR

Kadnlarn i gücüne katlm orann artrmadan yüksek gelirli ülkeler grubuna girmenin mümkün olmayacana dikkati çeken DTB Bakan Yeil, Diyarbakr Ticaret Borsas olarak fikri olup cesareti olmayan kadnlara cesaret, cesareti olup yol yöntem bilmeyenlere yol yöntem, bunlara sahip olup da paras olmayanlara para temin etme konusunda yol göstermeyi ve kadn giriimci saysn artrmay hedefliyoruz. Kadn Giriimciler Kurulumuz evde oturan kadnlarmza rol model olmal. Atl kalan büyük potansiyelimizi i gücüne katabilirsek büyük bir sçrama yapmamz mümkün. Birlikte çalabilirsek hedeflerimize ularz. Kadnlarmz vizyonlaryla itici güç olmal. Hayal gücünüz bizim için çok kymetli. Gözünüz teknolojiye yatrm yapmakta olsun. TOBB ve DTB olarak her zaman yannzda olduumuzu bilmenizi isterim dedi.

DTB Bakan Engin Yeilin konumasnn ardndan l Kadn Giriimciler cra Komitesi Bakan Zülal Koç, kurul üyeleri ile 2019 yl birinci kurul toplantsn gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git