DTB Başkanı Yeşil, TOBB yönetimine seçildi

İş dünyasının çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) seçim süreci tamamlandı. 365 oda ve borsa başkanı tarafından aday gösterilen Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden dört yıllığına Başkan seçilirken Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ise TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Haberler 16.05.2018 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Odalar Borsalar Birliinin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde geni bir katlmla gerçekletirildi. Genel Kurulda konuan TOBB Bakan M.Rifat Hisarcklolu, Türkiyenin sadece bölgesinin deil, dünyann ekonomik devi olacan söyledi.

TOBBUN YÖNETMNE GRD

Nisan aynda gerçekletirilen tüm oda ve borsa seçimlerine de deinen Hisarcklolu, seçimlerin sonucunda bakanlarn yüzde 42, meclis üyelerinin de yüzde 50sinin deitiini ve zorlu bir dönemi baaryla tamamlam olmann, huzur ve mutluluunu yaadklarn belirterek, 2013-2018 döneminde hem üyelere hizmet etme hem de ülke ekonomisine katk salama noktasnda pek çok projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Yaplan konumalarn ardndan tek liste ile gidilen 74. TOBB Genel Kurula da TOBB Yönetim Kurulu Üyeliine Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil getirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyeliine seçilen Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, TOBB yönetiminde bulunmann gururunu ve onurunu yaadn belirterek, Genel Bakanmza vermi olduu bu görevden dolay çok teekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte sadece ilimizin ekonomik sorunlar deil, bölgemizin de ekonomik sorunlarna çözüm bulmak üzere tüm gayretimizle çalmaya devam edeceiz. Ekonomiye yön veren böylesi büyük bir camiada yer alarak bölgemizi temsil etmek benim için gurur vericidir diye konutu.

Ana Sayfaya Git