DTB'de güvenli ticaret dönemi başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) ile Ziraat Bankası tarafından başlatılan “Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi” kapsamında, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ile Ziraat Bankası Diyarbakır Girişimci Şube Müdürü Burhan Kaya, ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı sağlayacak olan iş birliği protokolünü imzaladı.

Haberler 23.12.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) ile Ziraat Bankas tarafndan balatlan Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamnda, Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil ile Ziraat Bankas Diyarbakr Giriimci ube Müdürü Burhan Kaya, ticari mal alm-satmlarnda kolay finansman imkan salayacak olan i birlii protokolünü imzalad.

GÜVENL TCARET DÖNEM

Ziraat Bankas ile imzalanan i birlii protokolü DTB üyelerine, ticari mal alm-satmlarnda, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkan salyor. Alc ve satc arasnda Güvenli Ticaret Sistemi kurmay salayan Bankkart Baak ile üyeler almlarda 540 güne kadar vade ve düük maliyet avantajlarndan yararlanacak. Alc ve satcnn güven içinde alveri yapmasnn önünü açan bu protokol ile üreticiler veya satclar, tahsilat ile uramadan, güven içinde mallarn satabilecek. Alclar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarn karlayacak.

Ana Sayfaya Git