DTSO heyeti Mersin’de

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar ve Markalaşma Komisyonu, Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin TSO ile 2021 yılı fuar planlaması hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Haberler 03.09.2020 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüs salgn nedeniyle 2020 ylnda fuarlarn iptal edilmesi nedeniyle 2021 ylnda Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas olarak daha güçlü fuarlar düzenlenmesi ve kent ekonomisine katk salanmas açsndan, Mersin Yeniehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odas ile görü alveriinde bulunarak karlkl ibirlii yaplacak konular masaya yatrld. Bu kapsamda DTSO Fuar Komisyon Bakan Mehmet Ali Deniz, Meclis Üyeleri Ahmet Akyap, Abdullah Demirkol ve DTSO Genel Sekreteri Ferdani Gökdere, Mersin TSO Yönetim Kurulu Bakan Ayhan Kzltan ile görüme gerçekletirdi.

Mersin TSO Yönetim Kurulu Bakan Kzltan, fuarlarn bölgesel düzeyde ele alnmasnn önemine deinerek, Diyarbakr ile i birliine hazr olduklarn belirtti. DTSO Fuar ve Markalama Komisyonu Bakan Deniz ise DTSO olarak fuarclk alannda büyük bir deneyime sahip olduklarn ifade ederek, 2021 yl planlamalarna baladklarn ve bu kapsamda Mersin ile ibirlii yaparak bölgesel bir fuar düzenleyebileceklerini söyledi.

Mersin TSO ziyaretinden sonra DTSO Fuar ve Markalama Komisyonu, Mersin Fuar ve Kongre Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

DTSO Heyeti daha sonra Mersin Yeniehir Belediyesini ziyaret ederek Bakan Yardmcs Murat Sakuçolu ile bir araya geldi. Fuar ve Markalama Komisyonu Bakan Deniz, Diyarbakrda düzenlenen fuarlarla ilgili bilgi vererek karlkl ibirlikleri kurulabileceini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git