DTSO, ticaret sicili belgelerini üyelerine elektronik ortamda vermeye başladı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) üye firmaları, ticaret sicil tasdiknamesi, merkez nakli belgesi, şube açılış belgesi, iflas ve konkordato belgelerini DTSO hizmet binasına gelmeden elektronik ortamdan alabilecek.

Haberler 27.08.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) üye firmalar, ticaret sicil tasdiknamesi, merkez nakli belgesi, ube açl belgesi, iflas ve konkordato belgelerini DTSO hizmet binasna gelmeden elektronik ortamdan alabilecek.

Konuyla ilgili deerlendirmede bulunan DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, korona virüs salgn ile mücadele sürecinde ticaretin devamlln salamak için üyelerin DTSO binasna gelmeden hizmet almalarn salamak ve ilerini hzlandrmak üzere internet üzerinden verdikleri belge saysn artrmaya yönelik çalmalara hz verdiklerini belirtti. Kaya, Dijitallemenin önemini korona virüs salgnyla mücadele sürecinde daha iyi anladk. Elektronik ortama tadmz i ve ilemlerimiz sayesinde salgndan daha az etkileniyoruz. Pandemi karsnda dijital hizmetlerimiz ile sosyal mesafeyi koruyoruz. Üyelerimizin zaman kaybn önleyerek i ve ilemlerini hzl yapmalarn salamaya yönelik dijitalleme çalmalarna devam edeceiz dedi.

Bavuru yapt e-belgelerin harç tutarlarn elektronik ortamda kredi kartyla ödeyen ve ödeme bilgisi Diyarbakr Ticaret Sicili Müdürlüüne ulaan DTSO üyeleri, güvenli elektronik imza ile imzalanarak hazrlanan belgeleri DTSOya gelmelerine ihtiyaç kalmadan internet üzerinden indirerek kullanabiliyor.

Ana Sayfaya Git