Emekli İkramiyeleri Bayramdan Önce Yatacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 100 günlük eylem planında emeklilere verilecek olan emekli ikramiyelerinin bayramdan önce yatırılacağının müjdesini verdi.

Haberler 04.08.2018 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Recep Tayyip Erdoan, Betepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde 100 Günlük Eylem Plan Tantm Toplantsna katld.

EMEKLLERE KRAMYE MÜJDES

Burada bir konuma yapan Erdoan, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili de açklamalarda bulundu. Dünyann en gelimi sosyal güvenlik sistemine sahibiz diyen Erdoan, Sosyal güvenlik emsiyesi dnda vatandamz yok. 100 Günlük craat Programmz çerçevesinde, emeklilerimize ikinci ikramiyelerini inallah Kurban Bayram öncesi takdim ediyoruz eklinde konutu.

KNC BN LRAYI ALACAKLAR

SSK, Ba-Kur ve Emekli Sand emeklilerinin gözü Austos aynn gelmesiyle birlikte bayram ikramiyesine çevrildi. Hzla çkarlan yasa ile bu yaz ikramiye hakkna kavuan emekliler, Ramazan Bayram öncesi yaplan ödemenin ardndan, ikinci bin liray da bu ay alacak.

17 AUSTOSA KADAR YAPILACAK

kramiye için süreç önümüzdeki hafta balayacak. Yasaya göre, ikramiyenin Kurban Bayramndan önce ödenmesi gerekiyor. Kurban Bayram 21 Austosta balyor. Ayn 20si bayram arefesi oluyor. 18-19 Austos da hafta sonuna denk geliyor. Bu nedenle ikramiye ödemeleri 17 Austosa kadar yaplmas planlanyor.

LK KRAMYE RAMAZANDA ÖDENMT

lk ikramiye 15 Haziranda balayan Ramazan Bayram öncesi 7-8 Haziran tarihlerinde ödenmiti.

Ana Sayfaya Git