Emekli promosyon ödeme takvimi!

Ziraat Bankası, işlemlerini gerçekleştiren emekli müşterilerine promosyon ödenmesine ilişkin ödeme takvimini duyurdu.

Haberler 28.02.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziraat Bankasndan yaplan açklamada Ziraatin, emekli müterilerle ilgili promosyon ödeme sürecinin oluturulmasnda etkin rol alarak, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzalayan ilk banka olduu ifade edildi.

Emekli müteriler için sistemsel alt yap ve süreçlerin ivedilikle hazr hale getirildii belirtilen açklamada, 20 ubat itibaryla fiili olarak emekli maa promosyon ödeme sürecini balatan ilk bankann Ziraat Bankas olduu kaydedildi.

Açklamada, bu süreçte, emekli müterilerin sadece ubelerimizden deil, internet sitesinden ve çar merkezinden de maa promosyonlar ile ilgili detayl bilgi alabilecei bildirildi.

Ek olarak emekli müterilerine çar merkezinden ve internet ubesinden taahhütname verme imkan sunulduu ifade edilen açklamada, bugüne kadar tüm kanallar araclyla 400 bini akn müteriye promosyon ödemesi gerçekletirildii bilgisi verildi.

PRMOMOSYON ÖDEME TAKVM

Açklamada, Ziraat Bankas ile ilemlerini gerçekletiren emekli müterilere promosyon ödenmesine ilikin takvimin SGK ile yaplan anlamayla belirlendii ifade edildi.

Bu çerçevede TC kimlik numarasnn son hanesi sfr ve 2 ile bitenlere ödemenin mart ayndan itibaren yaplaca belirtilen açklamada, kimlik numarasnn son hanesi 4 ve 6 ile bitenlere ödemenin nisan ayndan itibaren, 8 ile bitenlere ise ödemenin mays ayndan itibaren yaplaca bildirildi.

Açklamada, unlar kaydedildi:

Promosyon ilemlerini ubelerimiz araclyla gerçekletirmek isteyen müterilerimizin belirtilen takvime uygun olarak hareket etmeleri oluabilecek muhtemel younluun ve zaman kaybnn önüne geçilmesine imkan tanyacaktr. Ziraat Bankasnn en önemli ve deerli müterileri arasnda yer alan emeklilerimize; 1.800ü akn ubemiz, 7 binin üzerinde alannda uzman portföy yöneticilerimiz, 7 bine ulaan ATM amz, hzl ve kolay internet ubemiz, çar merkezimiz ve mobil bankaclk uygulamamz ile bir bankadan daha fazlas olarak hizmet vermenin mutluluk ve gururunu tayoruz.

Ana Sayfaya Git