Emekliye 355 lira ek ödeme yapılacak!

Milyonlarca emekli, yapılacak olan intibak ödemesini bekliyor. Yeni intibak ödemeleri ile emekliler 55 TL zam alacak. Bu durumda en fazla intibak zammı ise 355 TL'ye kadar çıkacak. Peki emekliye intibak ödemesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Haberler 14.03.2020 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milyonlarca emekli, intibak ödemesinin yaplaca günü bekliyor. Yaplacak olan intibak ödemeleri ile emekliler 55 TL zam alacak. Bu durumda en fazla intibak zamm ise 355 TLye kadar çkacak. 5 milyon emekliyi ilgilendiren intibak ödemeleri ne zaman verilecek?

Emekliler merakla intibak yasasnda olacak yeni gelimeleri bekliyor. Yeni intibak ödemeleri ile ilgili henüz resmi bir açklama gelmezken olas bir intibak düzenlemesi yaplrsa emekliler 55 TL zam alacak. Bu durumda en fazla intibak zamm ise 355 TLye kadar çkacak. 2000 ylndan önce emekli olanlar için intibak düzenlemesi geçtiimiz yl yaplmt. Yeni yaplacak intibak düzenlemesi ile 5 milyon emeklinin kampanyadan yararlanabilecei ifade edildi.

MEMUR-SEN ARADAK FARKIN LAVE ÖDEME LE KAPATILMASINI BEKLYOR

Memur-Sen tarafndan memur emeklilerinin intibak talebi hükümete iletildi. letilen talep çerçevesinde ayn unvanl kadro ya da görevden emekli olanlar arasndaki farkn giderilmesi hedefleniyor. Düük maa olanlar için aradaki farkn ilave ödeme ile kapatlmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git