Enaf ruhsat sahibi oldu!

Bağlar Belediyesi kolaylık sağladı, oto galeri esnafı ruhsat sahibi oldu

Haberler 15.09.2020 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, pandemi döneminde ekonomik zorluklar yaayan sektörlerin banda gelen oto galeri esnafna kolaylk salayarak son bir ayda 36 esnafn ruhsat sahibi olmasn salad.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, oto galeri esnafnn yaad ruhsat sorunlarnn çözülmesini ve bunun için gerekli tüm kolayln salanmasn istedi, bunun için Ruhsat Müdürlüü bünyesinde oluturulan ekipler ksa sürede önemli mesafe kat ederek ilçede bulunan esnaf rahatlatt. yerlerini ziyaret eden ekipler, önce ruhsat olmayan esnaflar ruhsat ilemleri için belediyeye davet etti. Belediyede misafir edilen esnafa piyasa koullarnn altnda harç bedeli alarak ekonomik anlamda kolaylk sunan Ruhsat Müdürlüü, ruhsat için gerekli olan dier kurumlar nezdindeki ilemleri elektronik sistem üzerinden yerine getirerek ilemlerin ksa sürede tamamlanmasn ve bu sayede son bir ayda 36 esnafn ruhsat sahibi olmasn salad. lçe snrlar içerisinde bulunan 3 galeri sitesinde faaliyet gösteren esnaflardan 18inin ruhsat ilemlerinin ise tamamlanmak üzere olduu bilgisi verildi.

Belediye vatandan evidir, biz hizmet etmekle yükümlüyüz

Belediyenin vatandan evi olduunu ve onlara tüm imkanlar ile kolaylklar salamann kendilerinin görevi olduunu belirten Bakan Beyolu, oto galeri esnafnn yaad sorunlar çözüme kavuturmann sevincini yaadklarn söyledi. Pandemi dönemindeki ekonomik zorluklar ve koullar göz önünde bulundurarak ruhsat ilemlerinde esnafa her türlü kolayl salamaya devam edeceklerini ifade eden Beyolu, Ruhsat kayd olmayan tüm esnaflarmz belediyemize davet ediyoruz. lçemizde kayt d esnaf kalmamas adna çalmalarmz devam edecek dedi.

Tannan kolaylklardan ve uygulamadan memnun kalan oto galeri esnaf, Bakan Beyolu ve Ruhsat Müdürlüü ekiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git