"Enerji güvenliğinde hiçbir sıkıntı yok"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye genelinde enerji güvenliğinin sağlanması konusunda herhangi bir sorun yaşanmadığını belirterek, "Ülke genelinde herhangi bir olumsuzluk yok, özellikle şehir merkezlerimizde hiçbir sıkıntı yok. İl ve ilçe seçim kurullarımızın olduğu bölgelerde de alternatif besleme hatları daha önceden planlanmıştı.

Haberler 01.04.2019 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dönmez, ei Zeynep Dönmez ve çocuklar ile oylarn kullanmak için Üsküdardaki Rasathane Ortaokulunda 2295 numaral sandn bulunduu snfa geldi. Oy kullanmak için srada bekleyen Dönmez, daha sonra sandk görevlileriyle tokalat.

Gerekli kontrolün yaplmas için kimliklerini sandk görevlilerine veren Dönmez, daha sonra görevliden oy pusulas ile zarfn ald, kabine geçerek oyunu kulland ve ardndan zarf Hayrl olsun diyerek sanda att.

Dönmez, oyunu kullandktan sonra yapt açklamada, son derece centilmence bir kampanya yürütüldüünü ve youn bir çalma döneminin geçtiini ifade etti.

Kendisinin de en az 30 il ve 60n üzerinde ilçede kampanyaya destek olmaya çaltn söyleyen Dönmez, Seçim gününü, aslnda demokrasilerde bir bayram günü olarak adlandrmak lazm. Bir yerde hasat günü diye bakyoruz. nallah, herkes için hayrl bir netice alm oluruz. Baz adaylarmz üzülecek, baz adaylarmz sevinecek. Ne sevinci ne de üzüntüyü abartmamak lazm diye düünüyorum. deerlendirmesinde bulundu.

Dönmez, Türkiye genelinde enerji güvenliinde bir aksaklk yaanmamas için ekiplerin sahada olduunu dile getirerek, u bilgileri paylat:

Son aldm rapora göre, ülke genelinde herhangi bir olumsuzluk yok, özellikle ehir merkezlerimizde hiçbir sknt yok. l ve ilçe seçim kurullarmzn olduu bölgelerde de alternatif besleme hatlar daha önceden planlanmt. Hatta jeneratörler de oralara kuruldu, yedekleme amacyla. Herhangi bir skntmz yok, inallah seçim sonuna kadar da bu ekilde devam etmi oluruz. Her datm irketi her seçim bölgesinde ayr ayr ekipleri var. Ne kadar seçim bölgemiz varsa hepsinde ekipler görev banda.

Ana Sayfaya Git