Erdoğan tarihi açıkladı, vatandaş telefona sarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 24 Haziran'da erken seçim yapılacağının açıklanmasının ardından Haziran ayına tatil planı yapan çok sayıda vatandaş da harekete geçti. Seçim tarihinin açıklanması ile turizm firmalarını arayan vatandaşlar tatil planlarını iptal ettirmek ya da farklı bir tarihe kaydırmak istiyor.

Haberler 20.04.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Lideri Devlet Bahçelinin çars sonrasnda gündeme gelen erken seçimle ilgili tarihi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan önceki gün açklad. Erdoan seçimlerin önümüzdeki Haziran aynn 24ünde yaplacan kaydetti. Erdoann açklamalar ile erkenden tatil plann yapan çok sayda vatanda da harekete geçti.

çARI MERKEZLERNDE SEçM MESAS

Turizm firmalarnn çar merkezlerin telefonlar Haziran ay için yaplan rezervasyonlarn iptali ya da tarih deiiklii için çalmaya balad.

PTAL YA DA TARH DEKL TALEB

Konu ile ilgili konuan sektör temsilcisi Alparslan Ünsal, yaanan hareketlilikle ilgili, u anda kadar tatilin bu tarihlere alan çok sayda tatilci ya tatillerini iptal etmeye ya da bir baka tarihe kaydrmak istediklerini iletiyorlar. çar merkezimiz bu konuda tatilcilerimizin her konuda düüncesine sayg ile gereken ilemleri yapmakta. Süreci takip ediyoruz dedi.

EN çOK BODRUM VE ANTALYA TERCH EDLYOR

Alpaslan Ünsal, tatillerde en çok tercih edilen bölgelerden birinin uygun fiyat aral ve ürün çeitlilii sebebiyle öncelikle Antalya ve sonrasnda da nemsiz iklimi sebebiyle Bodrum olduunu kaydetti.

MAYIS BAI HAREKETLLK BALAR

Ege bölgesinin rezervasyonlar genelde Nisan sonu Mays ba gibi hareketlenmeye balayacan söyleyen Ünsal Antalyaya büyük ilgi var dedi.

çocuklu ailelerin, çocuk ya avantajnn olduu tesisleri ve aile konsepti olan tesisleri daha çok tercih ettiini ifade eden Ünsal, tatilcilerin kesin rezervasyonlarn en çok 16.00-22.00 saatleri arasnda gerçekletirdiklerine dikkat çekti.

OKULLARIN KAPANMASI BEKLENYOR

Ünsal, çocuklu aileler genelde okullar kapandktan sonra okullarn açld döneme kadar geliyorlar. çocuk ya avantajnn olduu tesisler ve aile konsepti olan tesisler tercih sebebi oluyor. Kids Club veya Lunaparkn bulunduu tesislerde aile rezervasyonlarnn daha fazla olduunu gösteriyor. Tatil almak isteyen müterileri çar merkezlerine taleplerini ve kesin satlarn en çok 16.00-22.00 saatlerinde gerçekletiriyorlar diye konutu.

Ana Sayfaya Git