Esnaf ve halkla gönül buluşması

Vatandaşlarla yapılması planlanan toplu buluşmaları pandemi koşulları nedeniyle iptal etmek zorunda kalan Bağlar Belediyesi, farklı bir yöntemi devreye sokarak sorunları çözmesiyle dikkat çekiyor.

Haberler 10.12.2020 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda esnaf ve vatanda ziyaretlerine devam ediyor. Nüket Cokun Caddesinde ziyaret ettii esnaflarla sohbet eden Beyolu, günlük yaamn tedbirler nda devam ettirilmesinin altn çizerek maske, temizlik ve sosyal mesafe gibi pandeminin altn kurallarna mutlaka uyulmasn istedi.

Belediyede yaplmas planlanan toplu toplantlar pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kalnca baka bir plan devreye sokan Beyolu, mahalle bulumalarn ziyaretler eklinde gerçekletirerek esnaflarn sorun ve taleplerini yerinde dinleme imkan bulurken yine tedbirler nda vatandalara yönelik ev ziyaretleriyle de hastalara ve ihtiyaç sahiplerine moral alyor. Ziyaretler srasnda ortaya çkan dramatik yaam öyküleri duygusal anlarn yaanmasna neden oluyor.

SZ KURALLARA UYUN,BZ SORUNLARINIZI çÖZERZ

Nüket Cokun Caddesinde ziyaret ettii esnaflarn i yerlerine girerek tek tek selam veren ve sohbet eden Beyolu, günlük yaamn tedbirler nda devam ettirilmesinin altn çizerek maske, temizlik ve sosyal mesafe gibi pandeminin altn kurallarna mutlaka uyulmasn istedi. Her zaman esnafn yannda olduklarn belirten Beyolu, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de beraberindeki belediye yetkililerine talimatlar verdi.

Belediyeciliin sorunlarn en ksa ve pratik yollarla çözülmesinin adresi olduunu anlatan Beyolu, hiçbir vatandan madur edilmeyecei ve makul taleplerinin ivedilikle çözülecei bir anlay oturtmak istediklerini dile getirdi.

BELEDYECLK MAZERET ÜRETME YER DEL

Yunus Emre Mahallesinde vatandalarn evlerine misafir olan Bakan Beyolu, yal,çocuk ve hasta vatandalarla yakndan ilgilendi. Vatandalara moral alayan davranlaryla gönüllerde iz brakan Beyolu,pandemi sürecini gönül bulumalarna engel olarak görmediklerini ifade etti. Beyolu,Milletimiz yetki verdii yöneticilerin yannda olmasn ve kendisini deerli görerek sorunlarnn çözülmesini istiyor. Bu hakl talep bizim için onurdur. Bunun gereini yapmaya gayret ediyoruz. Bulunduumuz makamlar mazaret üretme ve vatanda hiçe sayma,sorunlarn öteleme yeri deildir. Bizim derdimiz milletimizin hizmetkar olmak ve onlarn duasyla yola çok daha güçlü bir maneviyatla devam etmektir. dedi.

Ana Sayfaya Git