Esnafı dinledi

Beyoğlu, cuma namazı çıkışı kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip sorun ve taleplerini not alarak çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Haberler 26.12.2020 - 01:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, cuma namaz çk kendisini bekleyen vatandalarla bir araya gelerek sohbet edip sorun ve taleplerini not alarak çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cuma namaz için gittii Turgut Özal Bulvarnda namazn ardnda kendisini bekleyen vatandalarla selamlaarak bir süre sohbet eden Beyolu, kendisine aktarlan sorun ve taleplerin pratik yollarla zaman kayb yaanmadan çözülmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimatlar verdi.

ESNAFLA BULUTU

Pandemiden dolay toplu halk toplantlarn gerçekletiremediklerini belirten Beyolu, Ancak biz bunu milletimizle bir araya gelmeye engel olarak görmüyoruz. Biz onlarn ayana giderek dertleiyoruz. Bizim gönül belediyeciliinden anladmz tam da budur. Bizi zinde tutan ve milletimize kar hizmet akmz artran vatandalarmzn dualardr dedi.

Bakan Beyolu, mahalle ve ev ziyaretlerine de devam ediyor. Körhat Mahallesinde ikamet eden 4 aileyi ziyaret eden Beyolu, sobal evde kendisine çay ikram eden vatandalarla scak ve samimi bir sohbet gerçekletirdi. Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolunun da katld ziyaretlerde vatandalar yaadklar sorunlar dile getirerek, farkl bir belediye bakan profilini çizdiini dile getirdikleri Beyolundan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Beyolu, esnaf ziyaretinin ardnda kendisine yakn ilgi gösteren vatandalara teekkür ederek mahalleden ayrld.

Ana Sayfaya Git