Esnafın teşekkürü

Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf kesiminin yaşamını kolaylaştıran hizmetler ve asfaltlama çalışmalarından dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ebedinoğlu,”Esnafımızın yaşamını ve iş yapmasını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerden dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğluna teşekkür ediyorum” dedi.

Haberler 14.05.2020 - 23:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DESOB Bakan Alican Ebedinolu ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf kesiminin yaamn kolaylatran hizmetler ve asfaltlama çalmalarndan dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür ziyareti gerçekletirdi. Balar Belediyesinin bata Gda Toptanclar Sitesi olmak üzere kentteki cadde ve sokaklar ile mahalle aralarn asfaltlayarak esnaf kesimin iini ve günlük yaantsn kolaylatrdna dikkat çeken Ebedinolu,Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin tüm kap ve imkanlarn her zaman esnafa açk tutmakta olup asfaltlama bata olmak üzere gerekli hizmetleri yapmaktadr. Bu durum esnafmz arasnda büyük memnuniyet oluturmaktadr. Bakanmza teekkür etmek üzere bu ziyareti gerçekletirdik diye konutu.

ESNAFIMIZ MUTLU OLURSA BZ DAHA çOK MUTLU OLURUZ

Esnafa hizmet etmeyi görev ve sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ise Ebedinolu ve yönetim kuruluna ziyaret için teekkür ederek hizmetlerin devam edeceini kaydetti. Beyolu,Halka hizmet etmeyi hakka hizmet olarak görüyoruz. Esnafmz huzurlu ve mutlu olursa biz daha çok mutlu oluruz. Esnafmzn yaantsn kolaylatrmak için hizmetlerimiz devam edecek. Daha çok çalacaz dedi.

Ziyaretin sonunda DESOB Bakan Ebedinolu, Bakan Beyoluna Diyarbakrn tarihi ve kültürel eserlerini simgeleyen Diyarbakr tablosu takdim etti.

Ana Sayfaya Git