Ev'leniyoruz fuarı geliyor

12-15 Ekim tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan “Ev’leniyoruz” Fuarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Haberler 22.07.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

12-15 Ekim tarihleri arasnda gerçekletirilecek olan Diyarbakr EVleniyoruz Fuar bilgilendirme toplants Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnda gerçekletirildi. Gerçekletirilen toplantya DTSO Yönetim Kurulu Bakan Ahmet Sayar, yönetim kurulu üyeleri, TÜYAP Diyarbakr Yetkilileri ve ilgili sektör temsilcileri katlmda bulundu.

Toplantnn açl konumasn yapan DTSO Bakan Ahmet Sayar, fuarlarn kentin tantmna ve ticaretin gelimesine çok önemli katklar olduuna deinerek, iki yl aradan sonra gerçekletirilen Tarm fuar ile Diyarbakrn yeniden fuarlara ev sahiplii yaptn söyledi.

SAYAR: DYARBAKIR TEKRARDAN BAARILI FUARLARA EV SAHPL YAPACAK

Sayar; Bu yl gerçekletirilecek ikinci fuar olan Diyarbakr Evleniyoruz Fuarna çeitli sektörlerin katlacan ve kentin ticaretine ciddi katklar olacan belirtti.

Diyarbakrn geçmi yllarda organize ettii fuarlarla yakalad ivmenin, tekrardan kazanlacana inandn belirten Sayar, fuar alannn modernizasyonu ile ilgili yapm olduklar çalmalar hakknda da katlmclara bilgi verdi.

DTSO tarafndan Kalknma Bakanl Cazibe Merkezleri Destekleme Programna sunulan Diyarbakr Fuar ve Kongre Merkezi Altyap Güçlendirme Projesi kapsamnda, fuar alannn modernizasyonu, altyapnn güçlendirilmesi ve sosyal alanlarn revizesi gibi önemli eksikliklerin giderildiini belirten Sayar, ikinci bir proje ile de stma ve soutma altyaplarn modernize etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

SAYAR: DYARBAKIR FUARCILIKTA ÖNEML BR MERKEZ OLACAK

Nisan aynda organize edilen Tarm Fuarnn çok baarl ve verimli geçtiini belirten Sayar, kent dinamiklerinin ortaklaa çabalaryla, Diyarbakrn yeniden Türkiyenin önemli fuar merkezlerinden biri olacann da altn çizdi.

Açl konumas sonrasnda EVleniyoruz Fuar hakknda katlmclara detayl bilgiler veren TÜYAP Fuarclk Diyarbakr Pazarlama sorumlusu Gözde Ocak Batmar ise, fuar süresince gerçekletirilecek olan renkli organizasyonlar ve fuar tantm çalmalar hakknda katlmclara detayl bir sunum yapt. TÜYAP Diyarbakr Proje Müdürü Mehmet Velat Ektirici ise fuarn sat planlamas ve hedefleri hakknda katlmclara genel bilgilendirmede bulundu.

Ana Sayfaya Git