Fakıbaba'dan çiftçiye müjde: Her ay 250 lira verilecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "200 büyükbaş hayvanı olan çiftliklerde 1 Ocak'tan itibaren kestiğiniz her hayvan için 250 lira biz size destek vereceğiz. 2016'da 200 lira verilmiş. Biz sizin problemlerinizi biliyoruz, çözmek için de elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Haberler 10.12.2017 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çeitli ziyaret ve programlara katlmak üzere Ardahana gelen Fakbaba, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmezi makamnda ziyaret etti.

Valilik eref defterini imzaladktan sonra sivil toplum kurulular temsilcileri ile toplant salonunda bir araya gelen Fakbaba, burada yapt konumada, Dou Anadolu ve Güneydouda hayvanclk ve tarmn önemine deindi.

Bakan Fakbaba, bölgenin çocuu olduunu ifade ederek, öyle konutu:

çFTçYE MÜJDE VERD

Bir hemehriniz olarak buralara deer verildiinde neler yaplacan bilen bir kiiyim. Bizler 15 ylda çok önemli mesafeler katettik. Yeter mi? Hayr yetmez. Daha fazla çalp daha fazla üretmemiz lazm. nsanmz daha fazla mutlu etmemiz lazm. Üreticiyi daha mutlu edebilecek çareler bulmak zorundayz. Bu bölgelere olan gezilerim emin olun siyasi deil. Hep çözüm odakl olmutur. Bundan sonra da böyle olacaktr. Ne zamana kadar? Görevden ayrlncaya ve sizler tam mutlu oluncaya kadar. Bu görev benim için bir eref ve namus meselesidir. Bir eyi kafama koyduum zaman gece gündüz durmadan çalrm.

Fakbaba, 200 büyükba hayvan olanlara kesim paras destei salayacaklarn kaydederek, 200 büyükba hayvan olan çiftliklerde 1 Ocaktan itibaren kestiiniz her hayvan için 250 lira biz size destek vereceiz. 2016da 200 lira verilmi. Biz sizin problemlerinizi biliyoruz, çözmek için de elimizden geleni yapyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git