GAİB'den, Diyarbakır'da dijital dönüşüm eğitimi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerince (GAİB) düzenlenen "Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi"nin ikincisi Diyarbakır'da gerçekleştirilecek.

Haberler 11.06.2019 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GAB Koordinatör Bakan Ahmet Fikret Kileci, yapt yazl açklamada, ihracat performans her geçen gün artan Güneydou Anadolu Bölgesinde, ihracatçlarn yeni uygulamalar hakknda bilgi sahibi olmalarn salamay sürdüreceklerini vurgulad.

Üyelerinin küresel pazarlardaki etkinliklerini ve güçlerini arttrmak için yenilikleri yakndan takip ettiklerini ifade eden Kileci, unlar kaydetti:

DJTAL DÖNÜÜM

Son dönemlerde bütün dünyada hzla yaygnlaan ve ihracatn arttrlmasnda önemli rol oynayacak olan e-ticaret ve e-ihracat hakknda i insanlarmz ve tüm ilgilileri bilgilendirmek ve bu sistemlerin uygulanmas yönünde eitimlerini salamak için çalmalarmz sürdürüyoruz. Bu kapsamda Güneydou Anadolu hracatç Birlikleri organizasyonu ile tüm ilgililere e-ihracat ve dijital dönüüm hakknda vizyon kazanmalar, e-ticaret noktasnda yol haritas oluturabilmeleri ve yurt d pazar yerleriyle global bir a kurabilmeleri yönünde katk sunmak amacyla 12-13 Haziran tarihlerinde Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas merkez binasnda 2 günlük e-ihracat, e-ticaret ve dijital dönüüm eitimi verilecektir. Eitime katlmn yüksek olmasn umuyoruz.

Ana Sayfaya Git