Gelişen yüz yol alıyor

Bağlar İlçe Belediyesi, yeni ve modern yaşam alanlarının inşa edildiği Türkiye'nin en büyük mahallesi Bağcılar Mahallesinde yeni yollar kazandırıyor.

Haberler 30.11.2020 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, yeni imar alanlarnn olduu bölgelere k mevsimi öncesinde yol hizmeti kazandrd. Balarn modern ve yeni yüzü olarak bilinen, ayn zamanda Diyarbakrda gelimekte olan bölge olarak dikkat çeken Baclar Mahallesinde yeni yaam alanlar ve konutlarn ina edildii yerleim yerlerine 15 kilometre yol kazandrld. Yeni yollarn tamamland bölgelerde incelemelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pandemi sürecinde hizmetlerin aksamamas için büyük çaba sarf ettiklerine dikkat çekerek ehir merkezi ve krsalda ilçe tarihinin en büyük hizmetlerini kazandrdklarn söyledi.

HALKIMIZA HZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Türkiyenin en büyük mahallesi olan ve her geçen gün büyüyen, gelien Baclar Mahallesinde yeni yaam alanlar ve konutlarn yükseldiini belirten Bakan Beyolu, Biz de belediye olarak vatandamzn huzurlu ve salkl bir yaam sürmesi için alt yap çalmalarn yerine getirerek ulam sorununu çözüyoruz. Yeni kazandrdmz bu yollarmz k mevsiminden sonra asfaltlayarak daha güzelletireceiz. Bizim iimiz hizmet üretmek. Halkmz için bunu yapmaktan mutluluk duyuyoruz. dedi.

KENTSEL DÖNÜÜMÜN UYGULANACAI MAHALLEDE EV ZYARETLER

Bakan Beyolu, Baclar Mahallesindeki yol incelemelerinin ardnda Kentsel Dönüüm Projesi için hazrlklarn devam ettii Kaynartepe Mahallesini ziyaret ederek vatandalarla bir araya geldi ve 4 ailenin evine misafir oldu. Ev ziyaretlerine Beyolunun ei Dürdane Beyolu da katld. Bakan Beyolu, ziyaretler srasnda sorun ve taleplerini dinledii vatandalara Kentsel Dönüüm Projesi hakknda da bilgi vererek yerinde dönüüm modeliyle uygulanacak olan projenin vatandan yaam koullarn modernize etmeyi amaçladn kaydetti.

Ana Sayfaya Git