Genç Belediyesinde, toplu iş sözleşmesi imzalandı

Bingöl'ün Genç ilçesi belediyesinde,toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haberler 15.08.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genç Belediye Bakan Hadi Topraktan, Hizmet- Sendikas Mu ube Bakan Yaar Kalr ve belediye içilerinin katlm ile 2 yl kapsayan toplu i sözlemesi protokolünde anlamaya varld. Bunun üzerine katlmclar tarafndan 2 yllk protokol imzaland.

Hizmet- Sendikas Mu ube Bakan Yaar Kalr, sendikalarna bal bulunup Genç Belediyesi bünyesinde çalan içilerimiz adna 4. kez toplu sözleme imzalyoruz. 30 belediyede sendikamza bal içiler bulunmakta. Bu belediyelerimiz ile 2 ylda bir sözleme imzalyoruz. Ancak unu rahatlkla ifade edebilirim ki bu belediyelerin içinde Genç Belediyesinin yeri apayr. Toplu i sözlemelerinde en rahat ettiimiz ve sorun çkmad tek belediye Genç. Bakan, içilerin haklarnn korunmas noktasnda kendi bütçelerinin kstllna ramen büyük özverilerde bulunmaktadr. Bunlarda bizleri ziyadesiyle memnun ediyordedi.

SÖZLEME MZALADI

Genç Belediye Bakan Hadi Topraktan ise, Gerçekten de kt imkanlar içinde snrsz ihtiyaç talebine cevap verme gayreti içindeyiz. Bir belediye bakan olarak çalanlarmdan istenilen verimi alabilmem için, onlarn ekonomik anlamda da rahat ettirmem gerekmektedir. çimin motivasyonunu salamak onlara yaam standartlar noktasnda hayatlarn devam ettirebilmeleri için kt imkanlarmz içinde katk sunma gayreti içinde olduk. mzaladmz sözleme hepimize hayrl olmasn diliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git