Genç girişimcilere eğitim

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Cizre Belediyesi ve KOSGEB iş birliğiyle uygulamalı girişimcilik kursu başlatıldı.

Haberler 09.02.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde belediye ve KOSGEB i birliiyle genç giriimcilere yönelik kurs düzenlendi.

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname kapsamnda görevlendirme yaplan Cizre Belediyesinin yazl açklamasnda, kurs bavurularnn tamamlanmasyla genç giriimcilere eitim verilmeye baland belirtildi.

kurmak ve gelitirmek isteyenlere yönelik balatlan kursa 250 kiinin bavurduu ifade edilen açklamada, ilk etapta 150 kiiye eitim verilecei, dier bavuru sahiplerinin ikinci etapta kursa katlaca kaydedildi.

GENç GRMCLER

Kursun Cizre Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlendii bildirilen açklamada, ilk eitimin Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Vedat Sönmez tarafndan verildii belirtildi.

Kursta ilk olarak halkla ilikiler konusunun ele alndna iaret edilen açklamada, u ifadeler kullanld:

Daha sonra giriimcilere, giriimcilik özelliklerinin snanmas, i fikri gelitirme ve yaratclk egzersizleri, sorumlu giriimcilik kavram ve tecrübe paylam, iletme kavram, iletme fonksiyonlar ve türleri, iletme kurulu ekilleri, mali ve hukuki sorumluluklar, i plan kavram ve öeleri, pazar aratrmas, pazarlama plan, üretim, yönetim ve finansal plan gibi konularda eitim verilecek.

Ana Sayfaya Git