Grup Merkez Hasar'dan Diyarbakır'a Çıkarma!

Türkiye çapındaki yaygın acente ağıyla, kazalar neticesi zarara uğrayanların başvurduğu ilk adres ve sektörün lider kuruluşu olan Grup Merkez Hasar’ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ve şirketin diğer üst düzey yetkililerinden oluşan heyet, Diyarbakır'a çıkarma yaptı.

Haberler 22.04.2018 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde bulunan Grup Merkez Hasar Diyarbakr l Müdürlüünü ziyaretine Grup Merkez Hasar Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan brahim Türke Kocabey, irketin üst düzey yetkilileri, çevre illerden gelen acente yetkilileri ile çok sayda davetli katld.

Ziyarette konuan Kocabey, irketinin yönetim kurulu, genel müdürü, genel müdür yardmclar ve dier müdürleri ile beraber, 2 gün süren Diyarbakr ve Mardin ziyareti için bölgede bulunduklarn kaydetti.

KARILATIIMIZ DURUM BZ ZYADESYLE MEMNUN ETMTR

Ziyaretin amacnn arkadalarnn çalmalarn yerinde görmek ve çalmalarna destek salamak olduunu ifade eden Kocabey, Bölgesel faaliyetler kapsamnda yaplacak olan çalmalar kapsamnda arkadalarmzla görü alveriinde bulunmak maksadyla buradayz. ki gündeki ziyaretlerimizde karlatmz durum bizi ziyadesiyle memnun etmitir. Arkadalarmzn yüksek görev bilinci, faaliyet alanmzla ilgili muhataplarna ulama konusunda ve faaliyetlerimizin toplumun bütün kesimlerine anlatlmas yönündeki çabalar ve gayretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmitir. Umut ediyorum ki, bölgedeki bu çalmalarmz bundan sonrada kararllkla, artan bir ekilde devam edecektir. Grup Merkez Hasar, temel prensiplerine bal kalarak, kendi faaliyet alanyla ilgili, sigorta kapsamnda zarar görmü vatandalarmzn, her türlü derdine derman olma yolundaki çabalarn çok üst seviyede ifade edebileceimiz ekilde yürütmeye devam etmektedir. Bu alanda faaliyet gösteren bütün arkadalarmza, huzurlarnzda teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git