Habur'un sorunları

Habur Gümrük Kapısında yaşanan sorunlar Ticaret Bakanlığında görüşüldü

Haberler 11.09.2021 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Salih Sevinç, Habur Gümrük Kapsnda yaanan sorunlarn çözümü ve kesilen para cezalarnn silinmesi hususunda Ticaret Bakanlnda bir görüme gerçekletirerek, Ticaret Bakan Yardmcs Rza Tuna Turagay ile bir araya geldi.

Gerçekletirilen toplantya, Yönetim Kurulu Bakan Salih Sevinç, AK Parti rnak Milletvekili Rizgin Birlik, TSO Meclis Bakan Yardmcs Mesut verendi, meclis üyesi Vahit Özer ile nakliye yapan firma temsilcileri; Sabri Kalkan, Aziz Tadik ve Mehmet Edin hazr bulundu. Toplantda Bakan Yardmcsna kapsaml bir rapor sunan Bakan Sevinç; özellikle, uluslararas nakliye firmalarnn son zamanda kesilen cezalarn silinmesi, A2 ve B2 uluslararas yolcu tamas yapan firmalarn sorunlar ve sorunlarn çözümü hususunda destek talebinde bulundu. Oldukça verimli geçen toplantda, sorunlarn çözümü hususunda ivedi çalma balatlaca ve ksa vadede çözülecei Bakan Yardmcs Rza Tuna Turagay tarafndan heyete aktarld.

Bakan Sevinç, ilgi ve alakalarndan ötürü Ticaret Bakan Yardmcs Rza Tuna Turagay ve toplantya itirak eden rnak Milletvekili Rizgin Birlik ile firma temsilcilerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git