Halkımızın refahı için aralıksız çalışıyoruz

Diyarbakır'ın Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Sanayi Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışanlar ve çevre sakinleriyle sohbet etti.

Haberler 12.08.2021 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Sanayi Mahallesinde devam eden kilitli parke ta döeme çalmalarn yerinde inceleyip, çalanlar ve çevre sakinleriyle sohbet etti.

lçe ve krsal mahallelerin genelinde yaplan çalmalar yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Bakan Türkmen, Fen ileri Müdürlüünce Sanayi Mahallesinde yürütülen parke döeme çalmalarn inceledi.

BSMLDEK HZMETLER

çalmay sürdüren personellerle sohbet ederek, çalmalara ilikin Fen leri Müdüründen bilgiler ald. Kaymakam Türkmen; Belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Normalleme süreci ile birlikte ilçemizde ve krsal mahallelerimizde çalmalarmza hz verdik. lçemiz ve krsal mahallelerimizde yol bakm onarm ve kilitli parke ta döeme çalmalar gerçekletiriyoruz. Hemerilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir ekilde yaayabilmeleri için çalmalarmz aralksz sürdürüyoruz. Yaplan hizmetlerin halkmza ve ilçemize hayrl olmasn diliyorum dedi.

Vatandalar sokaklarda yaplan kilitli parke ta çalmalarndan dolay belediye ekiplerine ve Bakan Türkmene teekkür etti.

Ana Sayfaya Git