Hastaneler kendini yeniliyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tetkik Uzmanlarınca 25.08. 2011 tarihinde yapılan denetimde başarılı bulunarak TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alan ve bu tarihten sonra da her yıl yapılan Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiklerinde de bu başarısını devam ettiren D.Ü. Hastaneleri, bu yılki denetimde de bu başarısını devam ettirmek için sahaya iniyor.

Haberler 27.10.2016 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalite ve strateji gelitirme Koordinatörlüü tarafndan organize edilen Dicle Üniversitesi Hastanelerinin 2016 yl Kalite D Deerlendirme toplants Bahekimlik Toplant salonunda yapld. Toplantya D.Ü.Hastaneleri Bahekim Prof. Dr. Gökhan Krba,TSE Ba Tetkikçi Erturul Altnda, Tetkikçi Emel Özcan ile Bahekim Yardmclar,Kalite ve Strateji Gelitirme Koordinatörü Yrd. Doç. smail Yldz ile hastane müdür, müdür yardmclar, bahemire, bahemire yardmclar katld.

2011 ylnda kalite belgesini almt

Toplantnn açl konumasn yapan Bahekim Prof. Dr. Gökhan KrbaD.Ü. Hastanelerinin TS EN ISO 9001: 2008Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alma serüveninin 2009 ylnda baladn belirterek; 2010 ylnda özverili çalmalar ve yaplan güzel eyler sonucunda hastanelerimiz, 2011 ylnda TSE tetkikçilerince yaplan denetimlerde baarl bulunarak TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almt. Bu tarihten sonra da her yl yaplan Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiklerinde de bu baarsn devam ettirmitir. dedi.

Hedef 2015 standartlarn yakalamak

D.Ü. Hastaneleri Bahekimi Prof. Dr. Gökhan Krba konumasn öyle sürdürdü; Kalite Yönetim Sistemi Belgesini aldmz tarihten itibaren imdiye kadar kalite konusunda ciddi ve güzel çalmalar yaplmtr. Bu süreç içerisinde hastanelerimizin büyüdüünü görüyoruz. Bu ölçülü ve youn çalmaya devam edeceiz. Kurumsal ve ileriye doru standart bir kimlie büründük. lerimizin büyük olduunu biliyoruz. Hedefimizi de büyük tutacaz. Hedefimiz bu alt aylk dönemde daha iyi yerlere gelmek ve daha kaliteli hizmetler vererek 2015 standartlarn yakalamaktr. Biz bir hizmet kurumuyuz. Salk hizmeti görevini yapyoruz. Verdiimiz hizmet kaliteli olacak ki vatandalar tarafndan tercih konusu olalm nallah bu dönemde de salkl bir dönem süreci geçiririz. Diyerek katlmclara teekkür edip baarlar diledi.

D.Ü. Hastaneleri Kalite ve Strateji Gelitirme Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. smail Yldz da; Sürekli iyiletirmeyi planladklarn belirterek, Dicle Üniversitesi hastanelerinde kalite standartlar konusunda yaplanlar ve bundan sonra yaplacaklar hakknda detayl bilgiler sundu.

Objektif denetim yapacaz

TSE Ba Tetkikçi Erturul Altndada konumasnda; Uzun süreden beri Dicle Üniversitesi Hastanelerine denetime geliyoruz. Burada yaptm denetimlerde gördüklerim memnuniyet vericidir. Dicle. Üniversitesi Hastanelerinde güzel çalmalarn olduunu görüyor ve hakknda iyi eyler duyuyorum. Dört arkadamla birlikte sahaya ineceiz. Üç ayr koldan yapacamz denetimde objektif davranacaz. Denetimimiz üç gün sürecek. dedi.

Ana Sayfaya Git