Hata yaptık?

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde elektrik dağıtım şirketi tarafından devam eden altyapı çalışmaları sırasında, evine kaçak hat çektiği belirlenerek gözaltına alınan kişi "Bir hata yaptık" diyerek kendisini savundu.

Haberler 02.07.2020 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaçak elektrik hatt çekerken yakalanan adam, masum rolü yaparak kendisini savunmaya çalt

Diyarbakrn Hani ilçesinde elektrik datm irketi tarafndan devam eden altyap çalmalar srasnda, evine kaçak hat çektii belirlenerek gözaltna alnan M.E., önce Atk su giderini onaryoruz diye bahane sundu ardndan da Bir hata yaptk diyerek, kendisini savundu.

ELEKTRK HATTI çN 10 MLYON LRA HARCAMA YAPILDI

Dicle Elektrik Datm Anonim irketi tarafndan Hani ilçesinde iletim hatlarnn yer altna alnmas için yaklak 10 milyon lira harcama yapld. çalmayla ylda 25 milyon kilovatsaat enerji tasarrufu salanmas hedefleniyor. ebeke altyap çalmalar henüz tamamlanmadan gelen ihbar üzerine Merkez Mahallesi Karakoç Sokakta yaplan aratrmada ise yeni hatta kaçak kaz yapld tespit edildi.

BR HATA YAPTIK DYEREK KENDSN SAVUNDU

Kazy yapt saptanan M.E. önce, Atk su giderini onaryoruz dedi. Bu yant karsnda ikna olmayan ekipler, polisi arad. Polis ekipleri ve Dicle Elektrik görevlileri, toprak altnda pense, maket bça ve kablo parçalar buldu. 60 metre uzunluundaki yeralt kablosunun da kaçak balant için tahrip edildii görüldü. Evine kaçak hat çektii saptanmas üzerine gözaltna alnan M.E., kendini, Bir hata yaptk diyerek savundu. Sorgusunun ardndan M.E., adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git