Havalar ısındı fiyatlar düştü!

Son aylarda büyük bir yükseliş gösteren sebze fiyatları, havaların ısınması sonrası ciddi bir düşüşe geçti. Uygun fiyata sebze ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların pazara akın etmesi ise yoğunluk oluşturdu.

Haberler 28.04.2022 - 01:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda havalarn snmas sonras sebze fiyatlarnn dümesini frsat gören vatandalar pazara akn etti. Uzun bir aradan sonra bir kez daha sebze fiyatlarnda düü görülmesi vatandalar sevindirdi.

Yüksek fiyata sebze alamayan vatandalar, fiyatlarn dümesi sonras sebze ihtiyaçlarn karlamak için pazarda younluk oluturdu.

FYATLAR DÜTÜ, MLLET HTYACINI RAHAT EKLDE ALDI

Sebze fiyatlarnn büyük oranda dütüünü belirten pazarc esnaf Recep imek, Sebze meyve fiyatlar havalarn snmasyla dütü. Patlcann fiyat 25 liradan 8 liraya, biber 50 liradan 15 liraya, salatalk 15 liradan 5 liraya, domates ise 30 liradan 10 liraya dütü. Havalarn snmasyla fiyatlar dütü. Fiyatlar dütüü için millette ihtiyacn daha rahat almaya balad. dedi.

HAVALARIN ISINMASI VE REKABET OLMASINDAN DOLAYI FYATLAR DÜTÜ

Vatandalarn fiyatlarn dümesinden dolay mutlu olduklarn ifade eden bir dier pazarc esnaf Hüseyin Karaduman, Salataln kilosu 30 liraya çkmt. Havalarn snmas ve birazda rekabet olmasndan dolay fiyat dütü. Daha önce 30 liraya verdiimiz salataln kilosunu u anda 5 liraya veriyoruz. Vatanda düen fiyattan memnun olduu için ihtiyacn alyor. diye konutu.

FYATLARIN DÜMESNE çOK SEVNDK

Pazara sebze ve meyve almaya gelen Nmiye Yemez ise unlar söyledi: kilosu 50 lira kadar çkan biberin fiyat bugün 15 liraya dümü. Fiyatlarn dümesine çok sevindik. Bende bir kilo biber aldm. Kim fiyatlar düürürse Allah ondan raz olsun.

Ana Sayfaya Git