Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan KDV müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,"KDV uyuşmazlığında son noktaya geldik, imzaları tamamladık, Külliye az önce imzaladı, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haberler 22.03.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konut kredi faizleri ile ilgili de konuan Albayrak, Konut faizleri yüzde 1,28lere geldi. Tahminim mays gibi yüzde 1in altn, yüzde 0,98i görünce sektördeki süreç daha da hzlanacak ifadelerini kulland.

UYUMAZLIK SON BULDU

Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Otomotiv Yetkili Satclar Dernei (OYDER) tarafndan bir otelde düzenlenen 9. Otomotiv Kongresinde konutu.

Türkiye güçlü performansyla yine birilerini üzmeye ve artmaya devam edecek diyen Albayrak unlar dile getirdi:Türkiye tüm bu süreçlerde yaad imtihanlardan daha da güçlenerek yoluna devam edecek. Cari açktaki dengelenme hiçbir dönem bu kadar güçlü olmamt.Konutta mart itibaryla günlük takip ettiim rakamlar çok güçlü bir toparlanmaya iaret ediyor. Konut faizleri yüzde 1,28lere geldi. Tahminim mays gibi yüzde 1in altn, yüzde 0,98i görünce sektördeki süreç daha da hzlanacak. KDV uyumazlnda son noktaya geldik, imzalar tamamladk, Külliye imzalad, hayrl uurlu olsun.

Ana Sayfaya Git