Hazro çiftçisine fidan dağıtımı!

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde çiftçilere 22 bin adet fıstık, 3 bin adet ceviz ve 3 bin adet badem fidanı dağıtıldı.

Haberler 03.12.2020 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazro Kaymakaml ve GAP daresi tarafndan imzalanan protokol kapsamnda, ilçede Organik Entegre Meyvecilik Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamnda yüzde 70 hibeli ekilde 93 çiftçiye toplam 28 bin adet fstk, ceviz ve badem fidan datld. Fidan datm törenine Hazro Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ferhat Vardar, lçe Tarm ve Orman Müdürü Enes se, davetliler ve çiftçiler katld.

ORGANK ÜRÜN ÜRETM

Burada konuan Kaymakam Vardar, desteklerinden dolay lçe Tarm ve Orman Müdürü Enes seye teekkür etti. Kaymakam Vardar, Kaymakamlmz ile GAP daresi arasnda imzalanan protokol sonucunda ilçemizde Organik Entegre Meyvecilik Projesi kapsamnda yüzde 70 hibe yüzde 30 çiftçi sermayeli 93 çiftçiye, 22 bin adet fstk, 3 bin adet ceviz ve 3 bin adet badem fidan dattk. lçe tarm ve Orman Müdürümüz Enes se, kentimizde önemli projelere imza atyor. Kendisine katklarndan dolay teekkür ederiz dedi.

lçe Tarm ve Orman Müdürü Enes se de Organik Entegre Meyvecilik Projesi kapsamnda 93 çiftçiye toplam 28 bin adet fstk, ceviz ve badem fidan dattklarn söyledi. se, Bu proje yüzde 70 hibeli bir proje. 93 çiftçimize fstk, ceviz ve badem fidan dattk. lçemizde fstk, ceviz ve badem üretimini arttracaz diye konutu.

Konumalarn ardndan çiftçilere fidanlar datld.

Ana Sayfaya Git