Her emekli alacaktır

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilecek promosyonlara ilişkin, "Emekli Sandığı'ndan emekli maaşı alan her dosya muhatap olduğu karşılığındaki rakamı mutlaka alacaktır.

Haberler 02.01.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emeklilerimiz bu rakam hangi bankadan almak istiyorlarsa o bankalardan alacaklardr. Hiçbir emeklimiz Ben maa promosyon hakkm alamyorum. diyemeyecek. ifadelerini kulland.

Müezzinolu, Darülaceze Bulumalar kapsamndaki ziyareti esnasnda gazetecilerin sorularn yantlad.

Bir gazetecinin emeklilere verilecek promosyonlarla ilgili sorusunu yantlayan Müezzinolu, unlar kaydetti:

EMEKL PROMOSYONU

Ne yazk ki bizde her olumlu her güzel admn Acaba nereden bir eksiinin buluruz? diyen bir anlay var. çok net Babakanmz da söyledi. Emekli Sandndan emekli maa alan her dosya muhatap olduu karlndaki rakam mutlaka alacaktr. Emeklilerimiz bu rakam hangi bankadan almak istiyorlarsa o bankalardan alacaklardr. Hiçbir emeklimiz Ben maa promosyon hakkm alamyorum. diyemeyecek. Bu frsat ve imkan bu dedikodu yapmak isteyenlere vermeyiz. Hiçbir emeklimizi madur etmeyiz. Dosyalarmzda kaç tane emekli varsa.

Müezzinolu, her emeklinin mutlaka promosyon alacan aktararak, ayet farkl bankalar, u anda verdiimiz rakamlarn üzerinde bir rakam vermeyi de önerirlerse, emeklimizin o tercihi de var. Dolaysyla zaman zaman medya... Biz 4 aydr bu çalmalar yaparken rakamlar 600, 800, 900 gibi bir maa gibi söyleyenler oldu. Bunun gibi frsatlar kim yakalyorsa o bankalara gitsin ve o bankalardan o rakamlar alsn. Bu bir tabandr. Bunun altnda olmayacak. Bu rakam kabul eden tüm emeklilerimize Bankalar Birliinin üyesi bankalarmz bu rakamlar verecek. diye konutu.

Ana Sayfaya Git