Her meslekten ikinci pazarlık

Diyarbakır'da her kesimden meslek grubu ikinci el dükkanlarına akın ediyor. Pantolon, kazak, gömlek ve ayakkabılar çok uygun fiyatlarla alıcısına kavuşuyor.

Haberler 04.08.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesi Balkçlarba Semtindeki Afiçiler çarsnda ikinci el giyim ve ayakkablara öretmenden doktoruna kadar her meslek grubun ilgisini çekmeye devam ediyor. Önceki yllarda younluun az olduu ikinci el dükkanlarna bu yl rabet artt. Bu çarda 45 yldr ikinci el ürün satcl yapan Süleyman Canack, babasndan kalma meslei sürdüünü söyledi.

KNC ELE RABET

Canack, çekirdekten yetime bu ii yapyoruz, dükkanmzda ikinci el ürün satyoruz. kinci el ürünlere her kesimden ve farkl meslek gruplarndan insanlarn youn ilgisi var. Markal ürünleri 20-25 liradan satyoruz, bunu gidip maazada 20-25 liradan alamazsnz. çünkü en ucuz pantolon 100 TL, en ucuz gömlek ise 80 TL olmu, vatandalar da buradan alyor. Buraya öretmen, doktor da buraya geliyor. Gidip dardan bin liraya ayakkab alacana buraya gelip 80-100 liraya alyor. Sadece içi snf deil her kesimden geliyor. Younluun her geçen gün daha da artyor, bir ara herkes 2. el kyafetlerden çekiniyorlard, ama u an öyle bir durum söz konusu deil. Talep çok fazla haddi hesab yok. Satlar çok fazla bazen ayda 2 bin, 3 bin parça satabiliyorum. Hangi maaza ayda o kadar parça satabilir ki diye konutu.

Ana Sayfaya Git