Hibe, teşvik, destek tek çatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Devletin verdiği destek, teşvik ve hibeleri tek çatı altında topladık. Yatırımcının, girişimcinin işini kolaylaştırmaya var gücümüzle devam ediyoruz" dedi.

Haberler 08.05.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Varank, kamu tarafndan verilen hibe, tevik ve desteklerin tek bir çat altnda sunulduu www.yatirimadestek.gov.tr internet sitesini Twitter üzerinden paylat videolu bir mesaj ile tantt. Bakan Varank, mesajnda, Yatrm yapmak, fikrini ticariletirmek isteyenlerin ii artk daha kolay. Devletin verdii destek, tevik ve hibeleri tek çat altnda www.yatrmadestek.gov.tr adresinde topladk. Yatrmcnn, giriimcinin iini kolaylatrmaya var gücümüzle devam ediyoruz ifadelerini kulland.

YATIRIMA LKN TÜM SÜREçLER AKTARILIYOR

Bakan Varankn paylat videoda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanl Kalknma Ajanslar Genel Müdürlüü tarafndan hayata geçirilen web sitesinin yatrma ilikin tüm süreçleri ayrntlar ile aktard kaydedilerek, platformun nasl kullanlaca adm adm anlatld. Destek ilanlarnn özet veya detayl bilgilerine annda eriim salandnn belirtildii videoda, sitede yer alan soru-cevap sayfasnda ise Kalknma Ajanslarnn 81 ilde görev yapan yatrm destek ofisi uzmanlarna annda ulalabilecei, yatrm süreçleri, yatrm hayata geçirmek için verilecek devlet destekleri ve yatrm boyunca ihtiyaç duyulan danmanlk hizmetine kolayca eriim salanabilecei ifade edildi.

Ana Sayfaya Git