Hükümlüye girişimcilik eğitimi

Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şubesi tarafından Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumu, KOSGEB ve İş-Kur Bitlis İl müdürlüklerinin işbirliğiyle Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumundaki 25 hükümlüye uygulamalı girişimcilik eğitimi verildi.

Haberler 30.10.2017 - 08:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KOSGEB Eitmeni Rahime Ylmaz Acet tarafndan Bitlis Açk Ceza nfaz Kurumunda verilen 32 saatlik kurs, 4 gün devam etti. Hükümlülerin youn ilgi gösterdii kursta; giriimcilik özelliklerinin snanmas, i fikri gelitirme ve tecrübe paylam gibi balca konular ele alnd. Kursu baaryla tamamlayan hükümlü giriimcilere giriimcilik sertifikas verilecek.

MESLEK SAHB OLACAKLAR?

Düzenlenen kurs ile ilgili deerlendirmede bulunan BGAD Bitlis ube Bakan Cengiz ahin, giriimcilik kurslarnn Bitlis Açk Ceza nfaz Kurumunda düzenlenen kursla snrl kalmayacan söyledi. BGAD Bitlis ubesi olarak 27 - 30 Kasm 2017 ve 4 - 7 Ocak 2018 tarihleri arasnda Tatvan TSO konferans salonunda toplam 50 kii kontenjanl iki uygulamal giriimcilik eitim kursu daha açacaklarn ifade eden Cengiz ahin, açlacak olan kurslara bavurmak isteyen kursiyer adaylarnn -Kur Bitlis il Müdürlüüne bavurmalar gerektiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git