İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla 8 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek

Haberler 01.10.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüü yazl ve sözlü snavla 8 sözlemeli biliim personeli alm gerçekletirecek.

Resmi Gazetede yaymlanan ilana göre, Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüü tarafndan 3ü kdemli olmak üzere toplam 8 uygulama gelitirme uzman istihdam edilecek.

Adaylarn, 657 sayl Devlet Memurlar Kanununun 48inci maddesinde belirtilen artlar tamalar, fakültelerin 4 yllk bilgisayar mühendislii, yazlm mühendislii, elektrik mühendislii, elektronik mühendislii, elektrik-elektronik mühendislii ve endüstri mühendislii bölümlerinden ya da bunlara denklii Yükseköretim Kurulunca kabul edilmi yurt dndaki yükseköretim kurumlarndan mezun olmalar gerekiyor.

Yazlm, yazlm tasarm ve gelitirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli a sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavan 2 katn geçmeyecekler için en az 3 yllk, dierleri için en az 5 yllk mesleki tecrübeye sahip bulunmalar, bilgisayar çevre birimlerinin donanm ve kurulan a yönetimi güvenlii hakknda bilgi sahibi olmalar kaydyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiini belgelemeleri bavuru koullar arasnda yer alyor.

- Bavurular 16 Ekimden itibaren e-Devletten yaplacak

Adaylar www.icisleri.gov.tr ve www.nvi.gov.tr adresli internet sitelerinde yer alacak olan 2019 Yl Sözlemeli Biliim Personeli Snav Bavuru Formuna 16-30 Ekim tarihleri arasnda snav duyurusu bölümünden ulaabilecek.

Adaylar, söz konusu form üzerinden yaymlanacak olan bavuru linki araclyla e-Devlet ifresi ile elektronik ortamda müracaatlarn gerçekletirebilecekler.

Bavurular elektronik ortamda alnaca için posta yolu ile veya ahsen müracaatlar kabul edilmeyecek.

Yazl snav 30 Kasm Cumartesi günü saat 10.00da Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüünün yemekhanesinde, sözlü snav ise 25-26-27 Aralk tarihlerinde Genel Müdürlük C Blok Toplant Salonunda yaplacak.

Yazl snav sonucunda 100 tam puan üzerinden 70 ve daha fazla puan alan adaylar sözlü snava çarlacak.

Her iki snav sonucunda alnan notlarn aritmetik ortalamas ile nihai baar dereceleri tespit edilecek. Kazananlar asil ve yedek olarak ilan edilerek, kontenjan says kadar adayla sözleme yaplacak.

Ana Sayfaya Git