İkramiyeler 6-7 Mayıs'ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak"

Haberler 04.05.2021 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, SSK emeklilerine 6 Maysta, Ba-Kur ve Emekli Sand emeklilerine ise 7 Maysta bayram ikramiyelerinin ödeneceini bildirdi.

Bilgin, yapt yazl açklamada, geçtiimiz hafta yaplan yasal düzenlemeyle emekli bayram ikramiyesinin 1100 liraya yükseltildiini anmsatt.

ÖDEMELER 6-7 MAYISTA

Bu kapsamda Ramazan Bayram ikramiyesinin bayramdan önceki hafta ödeneceini vurgulayan Bilgin, 12,7 milyon emekliye 12,3 milyar lira ikramiye ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Maysta, Ba-Kur ve Emekli Sand emeklilerimizin ise 7 Maysta bayram ikramiyeleri hesaplarna yatrlacak. ifadelerini kulland.

Emeklilerin yannda olmaya devam edeceklerini vurgulayan Bilgin, unlar kaydetti:

Emek de emeklilerimiz de bamzn tac. Emeklilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiyemizin kalknmas için aln teri döken, ülkemizin her bir karnda emei ve hizmeti olan emeklilerimizin yannda olmaya devam edeceiz. Emeklilerimizin aileleriyle hayrl bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.

Ana Sayfaya Git