İlave tediyeler hesaplara yattı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk "Birinci ilave tediyenin 13 günlük ilk taksiti bugün ödenecek. İkinci taksit ise 11 Mayıs'ta hesaplara yatırılacak. Yer altı maden işçilerine yapılacak ilave tediyenin tamamı ise 24 Aralık'ta ödenecek"

Haberler 30.01.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, 700 bini akn kamu içisinin 13 günlük ilave tediyelerinin dün itibariyle hesaplara yatrldn bildirdi.

Selçuk, yapt yazl açklamada, 31 Aralkta Resmi Gazetede yaymlanan Cumhurbakanl Kararnn ardndan kamuda çalan içilere ödenecek ilave tediyelerin, kamu kurumlarnca bugünden itibaren hesaplara yatrlmaya balanacan kaydetti.

LAVE TEDYELER HESAPTA

Selçuk, Birinci ilave tediyenin 13 günlük ilk taksiti bugün ödenecek. kinci taksit ise 11 Maysta hesaplara yatrlacak. Yer alt maden içilerine yaplacak ilave tediyenin tamam ise 24 Aralkta ödenecek. ifadelerini kulland.

Kamu içilerine ödenen ilave tediyelerin 52 günlük olduuna, ikier taksitte ödendiine iaret eden Selçuk, 6772 sayl Devlet ve Ona Bal Müesseselerde çalan çilere lave Tediye Yaplmas Hakknda Kanun gerei kamu içisine ödenen ilave tediyelere, taerondan kadroya geçen içilerin dahil olduunu anmsatt.

Bakan Selçuk, Bakanlk olarak her zaman olduu gibi Türkiyemiz için deer üreten, kalknmamzn en büyük destekçisi olan içi kardelerimizin yannda olmaya devam edeceiz. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git