İmar yollarıyla güzelleşiyor!

Türkiye'nin en büyük mahallesi Bağcılar yeni imar yolları ile güzelleşiyor

Haberler 26.05.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, kentin yeni ve gelien yüzü olan 150 bin nüfuslu Baclar Mahallesinde deiime imza atmaya devam ederken, 10 metre geniliinde ve 800 metre uzunluunda yeni imar yolu açlarak kaldrm düzenleme çalmalar yapyor.

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, vatandalarn ulamda kolaylk yaamas için yeni imar yollar kazandrmaya devam ediyor. Son dönemlerde yaad deiim ve yeni yaplama alanlaryla hem ilçenin hem Diyarbakrn yeni modern yüzü olarak gündeme gelen Baclar Mahallesi yeni bir yola daha kavuuyor. Fen leri Müdürlüü ekipleri, 10 metre geniliinde ve 800 metre uzunluunda yeni yol açarak kaldrm düzenleme çalmalarna balad. Ekiplerin çalmasn yerinde izleyen Bakan Hüseyin Beyolu, hem bilgi ald hem de talimatlar verdi.

Gelecekte ulam sorunu olmasn diye çalyoruz

Hizmet odakl bir belediyecilik anlay ile ilçenin geleceine yön veren hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini anlatan Bakan Beyolu, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann bizler için emir ve talimat anlamna gelen gelecee umutla bakan ehirler düüncesi kapsamnda Balarmzn ve ayn zamanda Diyarbakrmzn gelecekte ulamda sorun yaamamas için bu projeleri hayata geçiriyoruz. Milletimiz bizden önceki durumu da ve bizim 26 ayda yaatm olduumuz deiimi de biliyor dedi.

Hizmet seferberliine devam

Baclar Mahallesi Yeni Hal 2 Caddesinde tahrip olan kaldrmlar ve parke talar yenilenerek bölgeye modern bir görünüm kazandrld. Krsal yerleim yerlerinde ise ekiplerin çalmalar bayramdan sonra younlatrld. Krkkoyun Mahallesinde vatandalarn hayata geçirdii yeni yerleim bölgelerinde yeni yollar yaplarak ulam sorunu çözüldü.

Ana Sayfaya Git