İş dünyasına yatırım çağrısı

31 Mart mahalli idareler seçiminde Bağlar İlçe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Beyoğlu, hayırlı olsun ziyaretine gelen iş adamı Süleyman Ergin’i kabulünde tüm iş adamlarına Diyarbakıra yatırım çağrısında bulundu.

Haberler 22.05.2019 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl i adam Süleyman Ergin, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna hayrl olsun ziyaretinde bulundu. adam Süleyman Ergini makam odasnda arlayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu vesile ile tüm i adamlarna Diyarbakra yatrm çarsnda bulundu. Erginin ziyaretinden memnuniyet duyduunu da dile getiren Bakan Beyolu, Deerli dostum i adam Süleyman Erginin ziyareti bizleri hayli memnun etti. stanbuldaki ilerini brakp bizleri ziyaret eden Süleyman Ergin nezdinde tüm i adamlarmza ilimize yatrm yapmalar çarsnda bulunmak istiyorum. Bu güzelim ehrimize ve Balar ilçemize hizmet etmek bizler için onurdur. Allah ksmet ederse bayramdan sonra halkmza tarihi hizmetler yapacaz. Öncelikle esnafmza dönük güzel çalmalarmz olacak, akabinde fakir fukaramza, hastalarmza, yallarmza ve engelli kardelerimize yönelik projelerimiz olacak diye konutu.

BÖLGEYE YATIRIM YAPIN

Bakan Beyolunun Balar ilçesi için bir ans olduunu belirten i adam Süleyman Ergin ise, Deerli bakanm Hüseyin Beyolunu tebrik edip yeni görevinde hayrl olmasn dilemek için burdaym. Bakanmz Hüseyin Beyolu göreve gelir gelmez youn bir tempo ile halka kaplarn açt. Kaps açk vaziyette gelen misafirleri arlyor. te bizlere böyle bir bakan lazm misafirperverlii ile halkn gönlüne ksa bir zamanda girmeyi baard. Bizlerde kendisini ziyaret etme frsat bulduk. Bu sürede Balar ilçemize yaplacak hizmetleri konutuk. Deerli bakan bizlere güzel bilgiler verdi. çarpk kentleme ile ilgili konular ve ykk dökük sokaklar ve evleri konutuk, kaldrmlar köy yollar ile ilgili çalmalardan bahsettik. Bakanmzn söyledii tek ey Her ey halkmz için ve her ey Balarmza, evliyalar ve insanlk ehri olan kentimiz için dedi ve en güzel hizmeti yapacan söyledi. Bakan Hüseyin Beyolu bir dava adamdr. Fakir fukara dostudur, gönül adamdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git