İŞKUR kura çekti

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlendirilecek olan temizlik ve güvenlik görevlisi 690 kişiyi belirlemek amacıyla noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Haberler 05.10.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman KUR (Türkiye Kurumu) bünyesinde l Milli Eitim Müdürlüüne bal eitim kurumlarnda görevlendirilecek olan 400ü temizlik, 290n güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 690 kii kurayla belirlendi.

l Kültür Müdürlüü Konferans Salonunda noter huzurunda l Milli Eitim Müdürlüüne bal eitim kurumlarnda görevlendirilecek olan 400ü temizlik, 290n güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 690 kiiyi belirlemek amacyla kura çekimi yapld.

KUR l Müdürü Besim Eviz, kuray noter, vatandalar ve basn mensuplarnn huzurunda effaf bir ekilde gerçekletirdiklerini söyledi.

KURA çEKM YAPILDI

Burada hiçbir imtiyaz söz konusu deil, yüzde 100 noter huzurunda çalacak kiiler belirlendi. diyen Eviz, kurada hem asil hem de yedek listenin oluturulduunu belirtti.

Kura çekiminin hayrl olmas dileinde bulunan Eviz, öyle konutu:

Bundan sonra baka kurumlarla olan ihtiyaç çalmalarmz yapld. Yine Toplum Yararna çalma Program çerçevesinde kurumlarn ihtiyaçlar tespit edildi. Genel Müdürlüümüze, Bakanlmza iletildi. nallah onlar da ksa süre içerisinde gelir. Artk o süreç de neyi gerektiriyorsa o süreç ayrca ileyecektir.

Ana Sayfaya Git