Kaçak avcılık denetlendi!

Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetim Programı kapsamında Çermik ilçe sınırları içerisinde yer alan Atatürk Baraj Gölü’nde denetim faaliyeti gerçekleştirdi.

Haberler 26.04.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman l Müdürlüü Balkçlk ve Su Ürünleri ube Müdürlüün yürütmü olduu Su Ürünleri Kaçak Avclk Denetim Program kapsamnda çermik snrlar içerisinde yer alan Atatürk Baraj Gölünde denetim faaliyeti gerçekletirdi.

Kaçak avclk denetimi yapld

çermik lçe Tarm ve Orman Müdürlüü ve çermik Jandarma Karakol Komutanlna bal ekiplerin katlmyla Frat Nehrinin muhtelif noktalarnda toplam uzunluu yaklak bin 5000 metre olan sahipsiz durumdaki uzatma misina a denetim ekiplerince topland. Toplanan alarda ele geçirilen, canl aynal sazan, karabalk, gümü, abut, ylan bal gibi türler tekrar suya brakld.

Diyarbakr Tarm ve Orman l Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Nehirler ve baraj göllerinde bulunan balk popülasyonlarn olumsuz biçimde etkileyen kaçak avcln en aza indirilmesi ve önlenmesine yönelik denetimlere Tarm ve Orman l Müdürlüümüzce devam edilecektir dedi.

Ana Sayfaya Git