Kadın girişimciler ivme kazandırıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu (DKGK) üyeleri, ilk ziyaretlerini TOBB Yönetim Kurulu üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ve DTB Yönetim Kurulu üyelerine gerçekleştirdi.

Haberler 28.03.2019 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günlerde gerçekletirilen l Kadn Giriimciler Kurulu seçimlerinde cra Kurulu Bakanlna seçilen Zülal Koç ve Bakan Yardmclna seçilen erife Keskin ile cra Kurulu üyelerine yeni görevlerinde baarlar dileyen DTB Bakan Engin Yeil ziyarette önceki dönemde baarl projeler hayata geçiren ve baarlara imza atan icra kurulu üyelerine de emeklerinden dolay teekkür etti.

L KADIN GRMCLER

DTB Bakan Yeil, cra Kurulu üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde çok baarl projelere imza atacaklarn belirterek, Ülke nüfusunun yarsndan fazlasn oluturan kadnlarn ticari hayatta daha fazla yer almas ve ekonomik yaamda hak ettikleri konuma kavumalarna büyük katk sunacanza inancm tamdr. Bu düünceler ile yeni l Kadn Giriimciler Kurulumuzu kutluyor, çalmalarnda da baarlar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git