Kamu işçisine müjde!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 200 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşmeler konusunda anlaşma sağlandığını, sözleşmelerin bugün Başbakan Binali Yıldırımın katılacağı törenle imzalanacağını söyledi.

Haberler 03.07.2017 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Müezzinolu, kamu içileri için toplu sözleme görümelerinde anlama saland müjdesini verdi. 1.5 aydan beri kamuda çalan içilerle ilgili toplu sözlemegörümelerinin Türk- Bakan bakanlndaki sendika temsilcileriyle youn bir ekilde sürdürüldüünü belirten Bakan Müezzinolu, Özellikle Ramazan aynda devam ettiimiz çalmalar, bayramdan hemen sonraki günlerde, Perembe Cuma günü yaptmz çalmalarda büyük bir olgunluk noktasna getirdik dedi.

TÜM TARAFLARA TEEKKÜR ETT

Türk ve dier sendika bakanlarnn yan sra Maliye Bakan ve hükümete teekkür eden Müezzinolu öyle devam etti: Hükümetimize de teekkür ediyorum içilerimizin enflasyona kar korunmas, enflasyona ezdirilmemesi, mümkünse enflasyonun üzerinde bir art salayabilmek adna onlarn taleplerini karlama gayreti içinde olduk ve sayn Babakanmza burada özellikle teekkür etmek istiyorum o da bu anlamda bizim yüzde 90lara varan uzlamz yüzde 100 noktasna tad inallah pazartesi günü saat 11.00 de Sayn Babakanmzn Bakanlnda Türk- Bakanmz ve bizler 190 bin, yaklak 200 bin içimizi ilgilendiren toplu i sözlemesinin imza törenini yapm olacaz. çilerimizehayrl uurlu olsun. Sayn Babakanmz pazartesi günü saat 11.00de Bakanlar Kurulu öncesi toplantda anlamaykamuoyuna duyuracak.

Ana Sayfaya Git