Kamuda atama!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Şükrü Beydemir atandı. Adalet Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarına ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yer aldı.

Haberler 05.03.2020 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilecik eyh Edebali Üniversitesi Rektörlüü, Adalet Bakanl, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl, Kültür ve Turizm Bakanl ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlna ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan atama kararlarna göre, Bilecik eyh Edebali Üniversitesi Rektörlüüne Prof. Dr. ükrü Beydemir atand.

ADALET BAKANLII

Adalet Bakanlnda açk bulunan Personel Genel Müdür Yardmclna smail Ayaz, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan Bamüfettiliine Müfettii Gonca ener, i müfettiliklerine ise yaplan yeterlik snavnda baar gösteren Müfetti Yardmclar Ali Akkurt, Ahmet Sami Dönmez, Murat Tanrverdi, Necdet Dalgç, Arif Yasin Ayan ve Merve Klçn atamalar yapld.

SANAY VE TEKNOLOJ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlnca Hatay l Müdürlüüne Konya l Müdürü Uur Özalr, Konya l Müdürlüüne Ankara l Müdürü Vehbi Konarl, Uak l Müdürlüüne Gümühane l Müdürü Hakan Topaç, Gümühane l Müdürlüüne Kars l Müdürü Tarkan Tark Kocagöz, Mersin l Müdürlüüne Batman l Müdürü Hasan Gül, Giresun l Müdürlüüne çanakkale l Müdürü Hac Bekir Tuncer, çanakkale l Müdürlüüne Gaziantep l Müdürü Ferhat Güvel, Ankara l Müdürlüüne Yusuf nce, Yalova l Müdürlüüne Aydn Bakolu, Kütahya l Müdürlüüne Mehmet Albayrak, Sakarya l Müdürlüüne Özcan Keskin, Nevehir l Müdürlüüne ise Yusuf ahin getirildi.

TCARET BAKANLII

Ticaret Bakanlnda açk bulunan Ticaret Bamüfettiliklerine, ticaret müfettileri Adil Tekeli, Ahmet nan, Bedirhan Bedir, Cokun Banko, Duygu Bozta, Ender Salan, Erdal Nacar, Hasan Koç, brahim Baki, brahim Eser, Mesut Aytufan, Murat Büyükkayaer, Murat Sönmez, Murtaza çar Ergünen, Mustafa Yldrm, Nadir Sayar, Özcan Kalender, Özlem Arabac Bilgin, Süleyman Ceylan, Ümit Murat Kemalolu, Volkan Kaya ve Zeki Ovat, ticaret müfettiliklerine ise yaplan yeterlik snavnda baar gösteren Ticaret Müfetti Yardmclar Erkan Peksoy, Muhammet Tursun ve Mustafa Bilek atand.

Bu arada Kültür ve Turizm Bakanlnca Aydn l Kültür ve Turizm Müdürü Murat Ylmaz görevinden alnd.

Ana Sayfaya Git