Kamuda atama zinciri!

Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren bin 49 vergi müfettiş yardımcısı, vergi müfettişliklerine atandı.

Haberler 07.11.2019 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazine ve Maliye Bakanl, Tarm ve Orman Bakanl, Ticaret Bakanl ile Ulatrma ve Altyap Bakanlna ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan atama kararlarna göre, Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi müfettiliklerine, yaplan yeterlik snavnda baar gösteren bin 49 vergi müfetti yardmcs atand.

TARIMDA ATAMA

Tarm ve Orman Bakanlnca Aksaray l Tarm ve Orman Müdürü Bestami Zabun, Batman l Tarm ve Orman Müdürü Nurettin Kyas, Konya l Tarm ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar ile Sinop l Tarm ve Orman Müdürü Erol Saraçoullar görevlerinden alnrken, Tokat l Tarm ve Orman Müdürlüüne Orhan ahin, Afyonkarahisar l Tarm ve Orman Müdürlüüne brahim Acar, Kayseri l Tarm ve Orman Müdürlüüne Mustafa ahin, Kocaeli l Tarm ve Orman Müdürlüüne ise Kerim Mete getirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüünde açk bulunan 1. Bölge Müdürlüüne Aye Gemici, 3. Bölge Müdürlüüne Serkan Tepe, 6. Bölge Müdürlüüne Serdar Aygün, 7. Bölge Müdürlüüne Fatih Dal, 9. Bölge Müdürlüüne Hayrettin Öztan atamalar yapld.

Ticaret Bakanlnda açk bulunan Ardahan Ticaret l Müdürlüüne Tülay enel, Gaziantep Ticaret l Müdürlüüne ise Kilis Ticaret l Müdürü smail ncesoy atand.

ULATIRMA BAKANLII

Ulatrma ve Altyap Bakanlnca Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüüne Mahmut Gürses, Altyap Yatrmlar Genel Müdür Yardmclna Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardmclna ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar letmesi (TCDD) Genel Müdür Yardmcs Emin Tekba getirildi.

Ulatrma ve Altyap Bakanlna bal Deniz ve çsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Klç, Haberleme Genel Müdürü Ensar Klç ve DLH Marmaray (stanbul) Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem de görevlerinden alnd.

TCDD Genel Müdür Yardmcs Mustafa çavuolu da görevinden alnrken, bu suretle boalan TCDD Genel Müdür Yardmcl ve Yönetim Kurulu Üyeliine Ulatrma ve Altyap Bakanl Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardmcs Bilal Trnakç atand.

Ky Emniyeti Genel Müdürlüünde açk bulunan Genel Müdür Yardmclna ve Yönetim Kurulu Üyeliine ise Orhan Barda getirildi.

Ana Sayfaya Git