Kamuda büyük değişim ataması

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun'un görevden alınmasına ilişkin karar da yayımlandı

Haberler 28.04.2022 - 01:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baz bakanlk ve kurumlara ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl Engelli ve Yal Hizmetleri Genel Müdür Yardmcs Faik Yldrm görevinden alnd.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan müfettiliklere, yaplan yeterlik snavnda baar gösteren müfetti yardmclar Muhammed Emin Güler, Muhammed Kalender, Begüm Ulaman Aksakal, Seçil Baykara, Cem çulha, Özcan ener, Ezgi Vardal Cokun, Semra Otçeken, Yusuf Turançiftçi, Damra Elçi, Baran Deli, Bar zmir atand.

Nükleer Düzenleme Kurulu kinci Bakanlna, üye smail Hakk Arkan, üyeliine Memduh Fatih çnar getirildi. Eti Maden letmeleri Genel Müdürlüü Yönetim Kurulu Üyesi Soner Korkmaz görevinden alnd, yerine Hasan Kaymak atand. Gençlik ve Spor Bakanlnda açk bulunan rnak Gençlik ve Spor l Müdürlüüne, Abdullah Ayar getirildi.

HAZNE VE MALYE BAKANLII

Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan Hazine bakontrolörlüklerine, Hazine kontrolörleri Harun Gürer, smail Halc, Semih ahin ve Turgut Saylr atand. Hazine Kontrolörlüüne, yaplan yeterlik snavnda baar gösteren Stajyer Hazine Kontrolörü Fatih Yetien getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi müfettiliine Ziya çiziolu atand. Vergi bamüfettiliklerine, vergi müfettileri Adem Trac, Mehmet Mergen, Murat Yapm, Mustafa Tokal, Ömer Yldz, ener Öztürk, Ünal Özcan, Ahmet Uçar, Fatih Kaya, Ahmet Karagöz, Ahmet Karasarolu, Ali Ylmaz Yldz, Erhan Varl, Ertürk Ylmaz, Ferit Üstün Aydn, Hasan çevik, brahm Bahar, lkay çevik, Kahraman Yldz, Kenan Tosun, Mehmet Ayvall, Mehmet Ersn Dönmez, Mehmet Öztürk, Mustafa Akta, Nihal engül, Onur Raci Ürkmez, Pnar Yesökey Soysal, Recep Kavakl, Sadi Erinç Erdem, Seçkin Özkurt, Serhun Ercan, Serkan ahin, Sinan Ylmaz, Tuncay Akku, Yaar Bakkal ve Zeliha Tükenmez atand.

Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi müfettiliklerine, yeterlik snavnda baar gösteren vergi müfetti yardmclar Ahmet Gönül, Ayegül Süslü Gökalp, Dilek Yiit Uzun, Durdu Mehmet Saer, Erdinç vedi, Muharrem Yalvaç, Ramazan Bulut ile Yusuf Afar getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlnda açk bulunan bamüfettiliklere, müfettiler Muhammet Fatih Uslu, Utkan Yigitolu, çidem Özdemir, Ali Erdem Yalçn, Mustafa Korkutata, Aysun Yüceba, Stk Serhat Yldrm, Mustafa çakr, Seydi Battal Özyazgan, Nezir Arslan, Serhan Karamanolu ve Bilal Bakr atand.

ML ETM BAKANLII

Milli Eitim Bakanl Ankara l Milli Eitim Müdürü Turan Akpnar görevden alnd, yerine Harun Fatsa getirildi. Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Yüksel Arslan, Eskiehir l Milli Eitim Müdürü Hakan Crt ve Isparta Milli Eitim Müdürü Ömer Ylmaz görevlerinden alnd.

Adyaman l Milli Eitim Müdürlüüne Ramazan Ac, Amasya l Milli Eitim Müdürlüüne Mehmet Türkmen, Diyarbakr l Milli Eitim Müdürlüüne Tokat l Milli Eitim Müdürü Murat Küçükali, Elaz l Milli Eitim Müdürlüüne Mehmet Yiit, Isparta l Milli Eitim Müdürlüüne Erhan Baydur, Kayseri l Milli Eitim Müdürlüüne Ayhan Teltik, Mardin l Milli Eitim Müdürlüüne Nevehir l Milli Eitim Müdürü Murat Demir, Nevehir l Milli Eitim Müdürlüüne Müfetti Mehmet Polat ile Trabzon l Milli Eitim Müdürlüüne Hüseyin Burak Fettaholu getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlnda açk bulunan Milli Teknoloji Genel Müdür Yardmclna rfan Keskin atand. Tarm ve Orman Bakanlnda açk bulunan bamüfettiliklere, müfettiler Mustafa Güler, Fidan Ahmet Paksoy, Canan çalkan, Ali Kozan, Ahmet çelik, Turhan Yaar Alpklç ve Mehmet Melih Arslan getirildi. Batman l Tarm ve Orman Müdürlüüne Mehmet Aydnn atamas yapld.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Bakan Osman Uzun görevden alnd. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüü Yönetim Kurulu üyeleri Zekeriyya Erdurmu ve Hasan Hüseyin Aydemir görevinden alnd. Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Aydn görevden alnd, yerine Mehmet Ali Köse getirildi.

TCARET BAKANLII

Ticaret Bakanlnda açk bulunan, hracat Genel Müdürlüüne Mehmet Ali Klçkaya, thalat Genel Müdürlüüne hracat Genel Müdür Yardmcs Mehmet Azgn, Uluslararas Hizmet Ticareti Genel Müdürlüüne Emre Orhan Öztelli, Ürün Güvenlii ve Denetimi Genel Müdürlüüne Genel Müdür Yardmcs Hakk Karabörklü, Destek Hizmetleri, Tasfiye leri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüüne Ouzhan atrolu ve Strateji Gelitirme Bakanlna Süleyman Alc atand. Ticaret müfettiliine, yeterlik snavnda baar gösteren ticaret müfetti yardmclar Rdvan Candan, Halil Bayndr ve Salih Uluta getirildi.

ULATIRMA VE ALTYAPI BAKANLII

Ulatrma ve Altyap Bakanl Tersaneler ve Ky Yaplar Genel Müdür Yardmcs Naci Kaya ile 4. Bölge Yusuf Takan görevlerinden alnd. Tersaneler ve Ky Yaplar Genel Müdür Yardmclna Burak Okçu, Denizcilik Genel Müdür Yardmclna Zafer Aslan, 10. Bölge Müdürlüüne Burahan çakmak, DLH Marmaray (stanbul) Bölge Müdürlüüne Gökhan Ta atand. Ulatrma ve Altyap Bakanl bamüfettiliklerine, müfettiler, Recai Klçolu, Hamdi çalkan, Engin Eminaaolu, Ahmet Recai Aldemir, Hidayet Dertliolu, Tahsin Deniz, Aytekin Abac, Hasan Güngör ve Esma Atan getirildi.

Ana Sayfaya Git