Kapanan yolu ulaşıma açtı!

Top Yolu Mahallesindeki tıkanan göletin sullarının altında kaldığı için kapanan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makinelerinin yardımıyla açtı. Yoldaki su birikmesinden dolayı yıllardır sıkıntı yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, "Oluşan çukur ve çamurdan dolayı araçlarımızla burada giremiyor ve yürüyemiyorduk. Allah razı olsun Bağlar Belediyesi kısa zamanda sorunumuzu çözdü.Yeni yolumuza kavuştuk." ifadelerini kullandılar.

Haberler 15.06.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehir merkezi ve krsal yerleim yerlerine yönelik hizmet seferberliini sürdüren Balar Belediyesi hafta sonunda da youn mesai yaparak Top Yolu Mahallesinde tkanan göleti açarak Molla Ali Mahallesi ve mezralarna yeni yollar kazandrd.

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, ehir merkezi ve krsal yerleim yerlerine yönelik hizmet seferberliinde hafta içinde yapt çalmalarn yan sra hafta sonunda da mesai yapyor. Bu hafta sonu belediye ekipleri önce Karacada bölgesinde yer alan Top Yolu Mahallesinde tkanan su göletini açt, ardnda da ayn bölgede bulunan Molla Ali Mahallesi ve mezralarna yeni yollar kazandrd. Vatandalarn ikayeti üzerine Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan görevlendirilen Fen leri Müdürlüü ekipleri Top Yolu Mahallesine gelerek tkanan göleti i makinelerinin yardmyla açarak yeniden vatandalarn hizmetine sundu. Sorunun çözülmesinden bir hayli memnun kalan mahalle muhtar ve mahalle sakinleri, yaplan hizmet ve gösterilen yakn ilgiden dolay Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye ekiplerine teekkür etti.

Molla Ali Mahallesi ve mezralarna yeni yollar

Balar Belediyesi ekipleri, Molla Ali Mahallesinde ve bu mahalleye bal mezralarda balatlan yeni yol çalmalarn tamamlayarak yllardr yaanan ulam ve yol sorununu çözüme kavuturdu. Yol sorunundan dolay yllardr sknt yaadklarn belirten vatandalar, Oluan çukur ve çamurdan dolay araçlarmzla burada giremiyor ve yürüyemiyorduk. Allah raz olsun Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu ksa zamanda sorunumuzu çözdü. Yeni yolumuza kavutuk. Kendisine çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git