Kara para aklamayı önlemek için iş birliği

Bitexen Teknoloji A.Ş. uluslararası teknoloji denetleme ve düzenleme şirketi Coinfirm ile Kara Para Aklamayı Önleme (AML) protokolü üzerine iş birliği yaptığını duyurdu.

Haberler 09.12.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitexen Teknoloji A.. CEOsu Yahya Tuyan Erdem, En hassas davrandmz noktalardan biri olan Kara Para Aklamay Önleme üzerinde yeni admlar atmaya ve teknolojimizi küresel anlamda kendini kantlam firmalar ile gelitirmeye devam ediyoruz dedi.

TÜ ARI Teknokentte gelitirdii yenilikçi teknolojilerle, Türkiyede FinTek sektörü irketleri arasnda yer alan Bitexen Teknoloji A.., denetleme irketi Coinfirm ile önemli bir i birliine imza attn duyurdu. Hayata geçirilen i birlii kapsamnda Coinfirm firmas tarafndan gelitirilen AML (Kara Para Aklamay Önleme) Platformu, Bitexen Teknolojinin Dijital Varlk Alm Satm Platformu Bitexene entegre edilecek. Gerçek zamanl risk skor analizi, AML uyarlar ve soruturma sistemi, Bitexenin kara para aklama giriimlerini engellemesine ve daha iyi koruma adna ilemler hakknda hzl bir ekilde karar almasna katk sunacak. Böylece kötü niyetli ilemlerin giri ve çklar kontrol altna alnacak. Bu da kullanclarn daha güvenli bir sistemde ilem yapmasnn önünü açacak.

ERDEM: KARA PARA AKLAMAYI ÖNLEME PLATFORMU LE DAHA DA GÜçLENECEZ

Yaplan i birliine yönelik konuan Bitexen Teknoloji A.. CEOsu Yahya Tuyan Erdem, Bitexen olarak en hassas davrandmz noktalardan biri olan AML (Kara Para Aklamay Önleme) üzerinde yeni admlar atmaya ve teknolojimizi küresel anlamda kendini kantlam firmalar ile gelitirmeye devam ediyoruz. Kullanclarmzn güvenlii ve ülkemize katma deer salamak adna Coinfirm ile böyle bir i birliine imza atmaktan dolay mutluyuz. En önemli ürünlerimizden biri olan Dijital Varlk Alm Satm Platformumuz Bitexen, geliimini emin admlarla sürdürüyor. Coinfirm firmas tarafndan gelitirilen AML (Kara Para Aklamay Önleme) Platformunun platformumuza entegre edilmesiyle birlikte daha da güçleneceiz. Coinfirm ile i birliimizin irket olarak kurumsal büyümemize katk salayacana inanyoruz diye konutu.

Coinfirm Kurucu Orta ve CEOsu Pawel Kuskowski ise konuyla ilgili unlar söyledi:

Kriptoparalarn ve blokzincirin kitlesel olarak benimsenmesi perakende kullanclar ile balar ve biter. Borsalar ve ticaret platformlar, geni kullanclarn blokzincir tabanl varlklarla etkileime girdii yerlerdir ve bu dijital varlk deiim noktalarnn güvenlii, ekosistemimizin effaf olmasn salamak için hayati önem tar. Coinfirmün AML (Kara Para Aklamay Önleme) sistemi ve analitik platformu, kriptopara alm satm piyasasnda lider konumda olan Dijital Varlk Alm Satm Platformu Bitexenin dijital varlklarda risk yönetimine eyleme geçirilebilir istihbarat salayacak.

Ana Sayfaya Git