Karavil; "Diyarbakır’ın ihracatı artacak"

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) 14 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Müteşebbis Heyeti Yönetimi için adaylığını açıklayan Beyaz Liste düzenlediği iftar yemeği ile Diyarbakırlı sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Haberler 23.04.2022 - 01:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde (DOSB) 14 Mays 2022 tarihinde yaplacak olan Müteebbis Heyeti Yönetimi için adayln açklayan Beyaz Liste düzenledii iftar yemei ile Diyarbakrl sanayici ve i insanlar ile bir araya geldi.

HRACATI ARTIRMAK

ftar yemei öncesi Beyaz liste bakan aday Ahmet Karavil, hedef ve projeleri ile ilgili bilgi verdi. Beyaz listenin ihtiyaç dorultusunda bir araya gelmeye ve sorumluluk almaya karar vermi sanayicilerin karar ile olutuunu belirten Karavil, Üreten Diyarbakr için birlikte yönetelim sloganmz yapmak istediklerimizin tamamyla bir özetidir. Üretimin ve sanayilemenin sorumluluu büyük, yükü ar ve yolu uzundur. Bundan dolay sanayiciler olarak sorumluluumuz farknda olmamz gerekiyor. Unutmayalm ki sanayisi olmayan ve gelimeyen bir ilin dier illerle yarmas mümkün deildir. Amacmz Diyarbakr sanayi anlamnda gelitirmek, yerli ve yabanc yatrmc saysn arttrmak, istihdam alanlar oluturmak ve en iyi hizmeti iyi bir ekilde siz deerli sanayicilerimize vermek için çalacaz dedi.

BEYAZ LSTE ADAYI

Yaplan konuma ardndan Beyaz Liste bakan aday Ahmet Karavil, yönetim adaylar A. Kadir Kurtul, Edip Ünver, Mehmet Ali Sar, Mehmet Krc, Nazif imek, Rdvan Azarkan, Sezai Topalan, Tahsin Ulu sanayici i insanlarnn sorularn yantlayarak 21 proje hakknda açklayc bilgiler verdi. ftar yemei konumalarn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git