Katar'dan flaş Türkiye açıklaması!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye’nin ekonomik temelleri sağlam olduğu için Katar`ın Türkiye`ye yönelik 15 milyar dolarlık yatırım paketi açıkladığını belirtti ve “Biz yatırımlarımızı çeşitlendirerek yapıyoruz. Türkiye’de yatırımlarımızı çeşitli sektörlere yapacağız.” dedi.

Haberler 09.09.2018 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakan Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Almanyann bakenti Berlinde düzenlenen Almanya-Katar Ticaret ve Yatrm Forumunda AA muhabirine yapt açklamada, Türkiyenin özel sektörünün, ihracat bata olmak üzere, çok gelimi olduunu söyledi.

çETLENDREREK YATIRIM YAPACAI

Katarn uzun zamandr Türkiyede yatrmc olduunun altn çizen Casim Al Sani, Biz Türk ekonomisinin temellerinin salam olduuna kesinlikle inanyoruz. Ekonomilerde bazen aa yukar hareketler olabilir. Önemli olan ekonominin temelleridir ve bu alana bakmak lazm. Biz Türk ekonomisine güveniyoruz. Bu yüzden de Katar Emiri eyh Temim bin Hamed Al Sani, 15 milyar dolar dorudan yatrm paketi açklad. Biz ayn zamanda yatrmlarmz çeitlendirerek yapyoruz. Türkiyede yatrmlarmz çeitli sektörlere yapacaz. Türkiye ile Katar uzun yllardr dost ve dost kalmaya devam edecek. diye konutu.

Katar Yatrm Kurumu (QIA) üst düzey yöneticisi (CEO) eyh Abdullah bin Muhammed bin Suud Al Sani de Türkiyeye yönelik yeni yatrmlar için çalmalarn hzl ekilde devam ettiini belirterek, çok yaknda yatrmlarn hangi alanlara yönelik olarak gerçekletirileceini ilan edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git