Kayapınar’da asfalt atağı sürüyor

Kayapınar Belediyesi, kısa bir süre önce başlattığı asfalt atağını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haberler 11.05.2017 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2017 ylnda Kayapnar ilçesinde asfaltlanmayan cadde ve sokak brakmamay hedefleyen Kayapnar Belediyesi, asfalt çalmalarn tüm hzyla sürdürüyor. Bu yl için 200 bin ton asfalt dökecek olan Kayapnar Belediyesi, kullanlamaz hale gelen cadde ve sokaklarda çalmalarna devam ediyor.

ASFALT ATAI

Belediye Fen leri Müdürlüüne bal ekipler gece gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çalmalarn aralksz sürdürüyor. ehrin birçok noktasnda hem scak hem de souk asfalt çalmas yapan ekiplerin çalmalar vatandalar tarafndan da takdir ediliyor.

Kayapnar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, yalarla birlikte irili ufakl çukurlarn olutuu Yeil Kuak Parknn yanndan geçen caddeyi asfaltlad. Sabah saatlerinden itibaren çalmalara balayan ekipler, bugün (dün) toplam 1,7 kilometre asfalt döktü.

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Kayapnarn her geçen gün büyürken hizmet beklentilerinin de arttn ifade ederek, lçemiz büyüyüp, gelitikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanmzda geniliyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalarak hizmette mesai kavramnn olmadn gösteriyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açlan kilometrelerce yol Kayapnarn geleceine yaplan yatrmlardr dedi.

Ana Sayfaya Git