Kayapınar’da Sözleşme sevinci!

Kayapınar Belediye Başkan Mustafa Kılıç ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında 1 yıllık Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Haberler 07.04.2017 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç ile Memur-Sene bal Bem-Bir-Sen Genel Bakan Yardmcs Medeni Sevinç arasnda 1 yllk Sosyal Denge Sözlemesi imzaland. Kayapnar lçe Belediyesinde 55 memuru kapsayan sözlemeyi Klç ile Sevinç ve Bem-Bir-Sen Diyarbakr l Bakan Ylmaz Cebe imzalad.

MEMURLARIMIZI RAHATLATACAIZ

Klç, Belediyede çalan memurlarn bu sözleme ile biraz daha rahatlayacaklarn belirterek, Bütçe imknlarmz elverdii sürece bütün çalanlarmzn haklarnn gelitirilmesi ve iyiletirilmesi en çok beni mutlu eder. Tüm çalan kesimleri imknlar ölçüsünde desteklemek için gayret ediyoruz. Bu sözlemenin memur arkadalarmza hayrl olmasn diliyorum. imdiye kadar olduu gibi bundan sonra da el birlii ve dayanma içerisinde güzel ilere imza atmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

KAYAPINARDAK HZMETLER TAKDR EDYORUZ

Sevinç ise, Kayapnar Belediyesinde yaplan görevlendirmenin ardndan balatlan hizmetleri takdir ettiklerini vurgulayarak, çok güzel ve iyi hizmetler yaplyor. Bu hizmetleri her daim takdir ediyoruz. çalan memurlara sosyal ve ekonomik katklarn artrlmas ve iyiletirilmesi konusunda Kayapnar Belediye Bakan Sayn Mustafa Klçn teveccühleri ile sosyal denge sözlemesini imzaladk. Tüm memur arkadalarmza hayrl olsun. Tüm belediye çalanlarmzla birlikte güzel belediyecilik anlayn hayata geçirmeye devam edeceiz diye konutu.

SÖZLEME BELEDYEMZE VE PERSONELLERMZE HAYIRLI OLSUN

Bem-Bir-Sen Diyarbakr l Bakan Ylmaz Cebe de, Bem-Bir-Sen Diyarbakr l Bakanl olarak Diyarbakrdaki yeni bir yaplanma içerisinde bulunduklarn ifade ederek, Yaplanmamz bitirdikten üye kaytlarna baladk. Kayapnar Belediyesinde 55 memurumuzu Bem-Bir-Senli yapmann gururunu yaadk. Bugün Kayapnar Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn gösterdii teveccühünden dolay imzaladmz sözleme bütün personelimize, belediyemize ve memleketimize hayrl uurlu olsun. Belediyemizle her zaman i birlii içinde el ele memleketimize hizmet etmeye devam edeceiz diye konutu.

Konumalarn ardndan Bem-Bir-Sen Diyarbakr l Bakan Yardmcs Zeki Yamur tarafndan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça stiklal Marnn yazar Mehmet Akif Ersoyun Safahat adl kitap hediye edildi.

Ana Sayfaya Git